Sertifika Töreni Düzenlendi

Güncel 02.01.2022 - 19:56, Güncelleme: 02.01.2022 - 19:56 1600+ kez okundu.
 

Sertifika Töreni Düzenlendi

“Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi ve E-Ticaret Eğitimi Teknik Destek Programı” Kapsamında Eğitime Katılan Firma Yetkililerine Sertifikaları Verildi.
“Sektörümüzde Büyüyoruz Projesi” kapsamında bölgede yatırım ortamının iyileştirilmesi, istihdam olanaklarının artırılmasıyla işsizliğin azaltılması ve işletmelerin potansiyel kaynak ihtiyaçlarının tanımlanması ve yatırımların kaynak değerlendirilmesi amacıyla kamu özel sektör işbirliği ile mevcut KOBİ’lere, kurumsal kapasite artırımına yönelik Kurtalan Kaymakamlığı’nca, Dicle Kalkınma Ajansı ile Siirt Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan “Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi ve E-Ticaret Eğitimi Teknik Destek Sözleşme Programı” kapsamında projeye katılıp eğitimlerini tamamlayan firma yetkililerine sertifikaları verildi.Kurtalan Öğretmenevi’nde düzenlenen sertifika törenine katılan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, katılımcılara sertifikalarını verdi.Etkinliğe, Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Özgür Çalapkulu, Daire Müdürleri de katıldı.
“Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi ve E-Ticaret Eğitimi Teknik Destek Programı” Kapsamında Eğitime Katılan Firma Yetkililerine Sertifikaları Verildi.

“Sektörümüzde Büyüyoruz Projesi” kapsamında bölgede yatırım ortamının iyileştirilmesi, istihdam olanaklarının artırılmasıyla işsizliğin azaltılması ve işletmelerin potansiyel kaynak ihtiyaçlarının tanımlanması ve yatırımların kaynak değerlendirilmesi amacıyla kamu özel sektör işbirliği ile mevcut KOBİ’lere, kurumsal kapasite artırımına yönelik Kurtalan Kaymakamlığı’nca, Dicle Kalkınma Ajansı ile Siirt Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan “Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi ve E-Ticaret Eğitimi Teknik Destek Sözleşme Programı” kapsamında projeye katılıp eğitimlerini tamamlayan firma yetkililerine sertifikaları verildi.
Kurtalan Öğretmenevi’nde düzenlenen sertifika törenine katılan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, katılımcılara sertifikalarını verdi.
Etkinliğe, Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Özgür Çalapkulu, Daire Müdürleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.