Sevgili’den MYO’ya yeni bina yapımı için destek

Güncel 07.06.2021 - 09:08, Güncelleme: 07.06.2021 - 09:08 2634+ kez okundu.
 

Sevgili’den MYO’ya yeni bina yapımı için destek

‘Anaokulu’nu andıran Kurtalan Meslek Yüksek Okulu’na yeni bir bina yapımı için, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Kurtalan Halkından destekler gelmeye devam ediyor.
Gazetemiz haber ve köşe yazılarında ‘Anaokulu’nu andıran Kurtalan Meslek Yüksek Okulu binasının fiziki olarak yetersiz olduğunu gündeme getirmiştik. STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcilerinin yanı sıra AK parti MKYK siyasi Erdem ve etik kurulu üyesi ve İçişleri Bakanı Müşaviri Feyzi Sevgili Kurtalan’a yeni bir Meslek Yüksek Okulu binası kazandırılması için girişim başlattı.Siirt Üniversitesi Rektörü Prof Dr Nihat Şındak ile görüşen Sevgili, Meslek Yüksek okulu bina ihtiyacını yineleyerek Rektör Şındak’tan bilgi aldı. Siirt Üniversitesi Rektörü Prof Dr Nihat Şındak ''Kurtalan Meslek Yüksek Okulu için tahsis edilen arazide yeni bina yapılması için çalışmalar devam etmektedir. En kısa sürede programa alıp Kurtalan Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binasında hizmet vermesi için ellerinden gelen gayreti gösteriyoruz'' dedi. Sevgili, konunun takipçisi olacağını, ilçenin hak ettiği hizmetleri alması için çaba sarf edeceğini
‘Anaokulu’nu andıran Kurtalan Meslek Yüksek Okulu’na yeni bir bina yapımı için, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Kurtalan Halkından destekler gelmeye devam ediyor.

Gazetemiz haber ve köşe yazılarında ‘Anaokulu’nu andıran Kurtalan Meslek Yüksek Okulu binasının fiziki olarak yetersiz olduğunu gündeme getirmiştik. STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcilerinin yanı sıra AK parti MKYK siyasi Erdem ve etik kurulu üyesi ve İçişleri Bakanı Müşaviri Feyzi Sevgili Kurtalan’a yeni bir Meslek Yüksek Okulu binası kazandırılması için girişim başlattı.
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof Dr Nihat Şındak ile görüşen Sevgili, Meslek Yüksek okulu bina ihtiyacını yineleyerek Rektör Şındak’tan bilgi aldı.
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof Dr Nihat Şındak ''Kurtalan Meslek Yüksek Okulu için tahsis edilen arazide yeni bina yapılması için çalışmalar devam etmektedir. En kısa sürede programa alıp Kurtalan Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binasında hizmet vermesi için ellerinden gelen gayreti gösteriyoruz'' dedi.
Sevgili, konunun takipçisi olacağını, ilçenin hak ettiği hizmetleri alması için çaba sarf edeceğini

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.