Siirt AK Parti Gençlik Kollarından köy çocuklarına ziyaret

Güncel 26.04.2021 - 10:08, Güncelleme: 26.04.2021 - 10:08 1916+ kez okundu.
 

Siirt AK Parti Gençlik Kollarından köy çocuklarına ziyaret

AK Parti Siirt Gençlik Kolları üyeleri, köyde çocuklarla bir araya geldi.
AK Parti Siirt İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, gençlik kolları üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kovid-19 tedbirleri kapsamında Kurtalan ilçesi Akdem köyünde çocuklarla aktivite yaptı. Akdem anaokulu ve ilkokulunda öğrencilerle okulun duvarlarını boyatan gençlik kolları üyeleri, çocukları tıraş yaptı, onlara meyve ikramında bulundu. AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını belirterek, "Üyelerimizle her gün yeni sosyal çalışmalara imza atıyoruz. 23 Nisan dolayısıyla da Kurtalan'da etkinlik yaptığımız çocukların mutluluklarına ortak olduk." dedi.
AK Parti Siirt Gençlik Kolları üyeleri, köyde çocuklarla bir araya geldi.

AK Parti Siirt İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, gençlik kolları üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kovid-19 tedbirleri kapsamında Kurtalan ilçesi Akdem köyünde çocuklarla aktivite yaptı.

Akdem anaokulu ve ilkokulunda öğrencilerle okulun duvarlarını boyatan gençlik kolları üyeleri, çocukları tıraş yaptı, onlara meyve ikramında bulundu.

AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını belirterek, "Üyelerimizle her gün yeni sosyal çalışmalara imza atıyoruz. 23 Nisan dolayısıyla da Kurtalan'da etkinlik yaptığımız çocukların mutluluklarına ortak olduk." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.