Siirt Belediyesi’nden geri dönüşüm kampanyası

Güncel 07.06.2021 - 15:08, Güncelleme: 07.06.2021 - 15:08 2757+ kez okundu.
 

Siirt Belediyesi’nden geri dönüşüm kampanyası

Siirt'te Sıfır Atık Projesi kapsamında "Bez torba taşı doğayı koru" temasıyla atık pil ve bitkisel yağ toplama kampanyası başlatıldı.
Belediyeden yapılan açıklamada, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatıyla atık pil ve bitkisel yağların insan sağlığına ve çevreye zarar vermesini önlemek amacıyla çalışma başlatıldığı bildirildi. Halkın da kampanyaya destek vermesinin beklendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Naylon poşet, çöp ve kirlilik oluşturan materyaller doğal yaşamı ve doğadaki türlerin varlığını tehlikeye atıyor. Bu kapsamda poşet tüketimini azaltmak ve halkın bilinçlendirilmesini sağlamak amacıyla 'Bez torba taşı doğayı koru' temasıyla başlatılan kampanyada atık pil ve bitkisel atık yağ getiren vatandaşlara bez torba hediye edilecek."
Siirt'te Sıfır Atık Projesi kapsamında "Bez torba taşı doğayı koru" temasıyla atık pil ve bitkisel yağ toplama kampanyası başlatıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatıyla atık pil ve bitkisel yağların insan sağlığına ve çevreye zarar vermesini önlemek amacıyla çalışma başlatıldığı bildirildi.

Halkın da kampanyaya destek vermesinin beklendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Naylon poşet, çöp ve kirlilik oluşturan materyaller doğal yaşamı ve doğadaki türlerin varlığını tehlikeye atıyor. Bu kapsamda poşet tüketimini azaltmak ve halkın bilinçlendirilmesini sağlamak amacıyla 'Bez torba taşı doğayı koru' temasıyla başlatılan kampanyada atık pil ve bitkisel atık yağ getiren vatandaşlara bez torba hediye edilecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.