Siirt Belediyesinden yol ve kaldırım işgali denetimi

Güncel 28.03.2021 - 19:07, Güncelleme: 28.03.2021 - 19:07 1968+ kez okundu.
 

Siirt Belediyesinden yol ve kaldırım işgali denetimi

Siirt Belediyesi zabıta görevlileri, kentte kaldırım işgaline yönelik denetim yaptı.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şikayetler üzerine Aydınlar ve Güres caddeleri ile semt pazarında yol ve kaldırım işgallerinin önüne geçmek için denetim gerçekleştirdi.Yol ve kaldırımlarda tezgah açan seyyar satıcı ve esnafı uyaran ekipler, işgallerin yoğun yaşandığı Aydınlar Caddesi başta olmak üzere tüm alanlarda denetimlerin devam edeceğini, kuralları dikkate almayanlar hakkında işlem yapılacağını belirtti.
Siirt Belediyesi zabıta görevlileri, kentte kaldırım işgaline yönelik denetim yaptı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şikayetler üzerine Aydınlar ve Güres caddeleri ile semt pazarında yol ve kaldırım işgallerinin önüne geçmek için denetim gerçekleştirdi.
Yol ve kaldırımlarda tezgah açan seyyar satıcı ve esnafı uyaran ekipler, işgallerin yoğun yaşandığı Aydınlar Caddesi başta olmak üzere tüm alanlarda denetimlerin devam edeceğini, kuralları dikkate almayanlar hakkında işlem yapılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.