Siirt Belediyesinin mesleki teknik kurslar başladı

Güncel 07.02.2021 - 21:55, Güncelleme: 07.02.2021 - 21:55 1778+ kez okundu.
 

Siirt Belediyesinin mesleki teknik kurslar başladı

Siirt Belediyesince koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ara verilen mesleki ve teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları başladı.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki kadınlara yönelik yüzme, yabancı dil, okuma-yazma, el sanatları, gitar, piyano, resim, plates, zumba, step aerobik, halk oyunları, Kuran-ı Kerim, aklı ve zeka oyunları, bilgisayar, dikiş-nakış, uygulamalı tiyatro, bağlama, keman ve çini işlemeciliği eğitimi veriliyor.Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi ile Orman Doğan Parkında başlayan kurslara katılmak isteyenlerin ilgili birimlere kayıt yapabileceği kaydedildi.
Siirt Belediyesince koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ara verilen mesleki ve teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki kadınlara yönelik yüzme, yabancı dil, okuma-yazma, el sanatları, gitar, piyano, resim, plates, zumba, step aerobik, halk oyunları, Kuran-ı Kerim, aklı ve zeka oyunları, bilgisayar, dikiş-nakış, uygulamalı tiyatro, bağlama, keman ve çini işlemeciliği eğitimi veriliyor.
Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi ile Orman Doğan Parkında başlayan kurslara katılmak isteyenlerin ilgili birimlere kayıt yapabileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.