Siirt Emniyet Müdürlüğü, hazırladığı film ile "UYUMA Projesi"ne dikkati çekti

Güncel 12.04.2021 - 09:50, Güncelleme: 12.04.2021 - 09:50 2055+ kez okundu.
 

Siirt Emniyet Müdürlüğü, hazırladığı film ile "UYUMA Projesi"ne dikkati çekti

Siirt Emniyet Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığınca uyuşturucuyla mücadele kapsamında geliştirilen "UYUMA Projesi"ne çektiği kısa film ile dikkati çekti.
Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Foto Film Şubesince çekilen filmin, Türkiye'de ilk aksiyon polis tanıtım filmi olduğu bildirildi.Teknolojik imkanlar aracılığıyla uyuşturucu ile mücadelede vatandaş duyarlılığını oluşturmak, toplumsal sorumluluk bilincine uygun şekilde ve daha etkin hale getirmek suretiyle kalıcı ve güçlü bir mücadele ortamı oluşturmak, uyuşturucu suçlarına daha seri müdahale imkanı sağlanan "UYUMA Projesi" kapsamında il merkezinde emniyet mensupları tarafından çekimleri yapılan videonun kamuoyu ile paylaşıldığı ifade edilen açıklamada, uyuşturucu ile mücadelede büyük bir farkındalık sloganı ile yayınlanan görüntülerin beğeni topladığı belirtildi.Açıklamada, filmde, "UYUMA" uygulamasına gelen ihbarla harekete geçen ekiplerin, şüphelileri takip etme ve yakalama anlarının yer aldığı aktarıldı.
Siirt Emniyet Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığınca uyuşturucuyla mücadele kapsamında geliştirilen "UYUMA Projesi"ne çektiği kısa film ile dikkati çekti.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Foto Film Şubesince çekilen filmin, Türkiye'de ilk aksiyon polis tanıtım filmi olduğu bildirildi.
Teknolojik imkanlar aracılığıyla uyuşturucu ile mücadelede vatandaş duyarlılığını oluşturmak, toplumsal sorumluluk bilincine uygun şekilde ve daha etkin hale getirmek suretiyle kalıcı ve güçlü bir mücadele ortamı oluşturmak, uyuşturucu suçlarına daha seri müdahale imkanı sağlanan "UYUMA Projesi" kapsamında il merkezinde emniyet mensupları tarafından çekimleri yapılan videonun kamuoyu ile paylaşıldığı ifade edilen açıklamada, uyuşturucu ile mücadelede büyük bir farkındalık sloganı ile yayınlanan görüntülerin beğeni topladığı belirtildi.
Açıklamada, filmde, "UYUMA" uygulamasına gelen ihbarla harekete geçen ekiplerin, şüphelileri takip etme ve yakalama anlarının yer aldığı aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.