SİİRT EMNİYETİ’NDE TERFİ HEYECANI

Güncel 30.06.2022 - 10:28, Güncelleme: 30.06.2022 - 10:28 2436+ kez okundu.
 

SİİRT EMNİYETİ’NDE TERFİ HEYECANI

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensupları için rütbe terfi töreni düzenlendi.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensupları ile tayini çıkan personeller için düzenlenen tören, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.Siirt polis evinde düzenlenen programa; Vali Hacıbektaşoğlu’nun yanı sıra İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ile emniyet mensupları katıldı.Vali Hacıbektaşoğlu rütbe alan emniyet mensuplarını tebrik etti, tayini çıkan personele de yeni görev yerlerinde başarı dileğinde bulundu. Polis teşkilatımız, güvenlik güçlerimiz suç ve suçluyla mücadelede fedakârca çalıştığını ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için geceli gündüzlü çalışan fedakâr Emniyet teşkilatının, Siirt halkıyla bütünleştiğini söyledi.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensupları için rütbe terfi töreni düzenlendi.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensupları ile tayini çıkan personeller için düzenlenen tören, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Siirt polis evinde düzenlenen programa; Vali Hacıbektaşoğlu’nun yanı sıra İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ile emniyet mensupları katıldı.
Vali Hacıbektaşoğlu rütbe alan emniyet mensuplarını tebrik etti, tayini çıkan personele de yeni görev yerlerinde başarı dileğinde bulundu.
Polis teşkilatımız, güvenlik güçlerimiz suç ve suçluyla mücadelede fedakârca çalıştığını ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için geceli gündüzlü çalışan fedakâr Emniyet teşkilatının, Siirt halkıyla bütünleştiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.