Siirt Fıstığı Dünya Piyasalarında Yer Edinmeye Devam Ediyor

Güncel 02.01.2022 - 19:46, Güncelleme: 02.01.2022 - 19:46 1307+ kez okundu.
 

Siirt Fıstığı Dünya Piyasalarında Yer Edinmeye Devam Ediyor

Kurulduğu günden bu yana Siirt Fıstığının tanıtımı ve ihracat odaklı çalışan Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret AŞ; Almanya, Romanya ve Belçika’dan sonra Siirt fıstığı için yeni bir pazar olan Çin’e de ihracat gerçekleştirdi.
Yurtiçinde önemli satış rakamları ve pazar payına ulaşan Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret AŞ; Yönetim Kurulu Başkanı ve Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu önderliğinde ihracatlarına devam etmektedir. İhracatlar Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret AŞ ye ait olan “Fistalora ve Anadolce” markalarıyla paketli ve toptan olarak yapılmaktadır. Siirt Fıstığı daha önce de şirketin başvurusuyla uluslararası lezzet ödülünü alarak, ödüllü lezzetler arasında yerini almıştı. Şirket bünyesindeki tesiste işlenip, paketlenenen Siirt fıstığına katma değer sağlanmakta ve tüm dünyaya tanıtılması amaçlanmaktadır. Böylece çiftçimizin emeğinin karşılığını alması ve Siirt Fıstığının küresel pazarda yerini daha güçlü bir şekilde alması hedeflenmektedir. Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Vali Osman Hacıbektaşoğlu, “Çiftçilerimizin ürün “değerlerini” hakettiği şekilde ulusal ve uluslararası piyasada tüketicilerle buluşturmaya devam edeceğiz. Siirt fıstığının ekim alanlarının gelişiminin, işlenmesinin, dağıtım ve pazarlamasının sürdürülebilirliğini profesyonel bir şekilde sağlamaya devam edeceğiz.” 
Kurulduğu günden bu yana Siirt Fıstığının tanıtımı ve ihracat odaklı çalışan Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret AŞ; Almanya, Romanya ve Belçika’dan sonra Siirt fıstığı için yeni bir pazar olan Çin’e de ihracat gerçekleştirdi.

Yurtiçinde önemli satış rakamları ve pazar payına ulaşan Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret AŞ; Yönetim Kurulu Başkanı ve Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu önderliğinde ihracatlarına devam etmektedir.
İhracatlar Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret AŞ ye ait olan “Fistalora ve Anadolce” markalarıyla paketli ve toptan olarak yapılmaktadır.
Siirt Fıstığı daha önce de şirketin başvurusuyla uluslararası lezzet ödülünü alarak, ödüllü lezzetler arasında yerini almıştı.
Şirket bünyesindeki tesiste işlenip, paketlenenen Siirt fıstığına katma değer sağlanmakta ve tüm dünyaya tanıtılması amaçlanmaktadır. Böylece çiftçimizin emeğinin karşılığını alması ve Siirt Fıstığının küresel pazarda yerini daha güçlü bir şekilde alması hedeflenmektedir.
Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Vali Osman Hacıbektaşoğlu, “Çiftçilerimizin ürün “değerlerini” hakettiği şekilde ulusal ve uluslararası piyasada tüketicilerle buluşturmaya devam edeceğiz. Siirt fıstığının ekim alanlarının gelişiminin, işlenmesinin, dağıtım ve pazarlamasının sürdürülebilirliğini profesyonel bir şekilde sağlamaya devam edeceğiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.