Siirt Gezici Kütüphanesi, Adıyaman’da Çocuklara Destek Oluyor

Güncel 12.03.2023 - 21:55, Güncelleme: 12.03.2023 - 21:55 1330+ kez okundu.
 

Siirt Gezici Kütüphanesi, Adıyaman’da Çocuklara Destek Oluyor

Siirt Gezici Kütüphanesi, Deprem Bölgesindeki Çocuklara Psikolojik Destek Vermek Amacıyla Çok Sayıda Etkinlik Düzenliyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından deprem bölgelerinde başlatılan etkinlikler kapsamında Siirt Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı İl Halk Kütüphanesine ait gezici kütüphane aracıyla depremin vurduğu Adıyaman ilinde afetzede çocuklar için etkinlik düzenledi. Siirt İl Halk Kütüphanesi ve Kuyucak İlçe Halk Kütüphanesi işbirliği ile Adıyaman Korupark Çadır Kentte afetzede çocukların acılarını ve yaşadıkları travmayı unutturmak için, kitap okuma, satranç, boyama, sinema, resim vb. çeşitli etkinler düzenledi. Kütüphanecilik faaliyetleri kapsamında, afet bölgelerinde çeşitli etkinliklerin düzenlendiği gezici kütüphaneye çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
Siirt Gezici Kütüphanesi, Deprem Bölgesindeki Çocuklara Psikolojik Destek Vermek Amacıyla Çok Sayıda Etkinlik Düzenliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından deprem bölgelerinde başlatılan etkinlikler kapsamında Siirt Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı İl Halk Kütüphanesine ait gezici kütüphane aracıyla depremin vurduğu Adıyaman ilinde afetzede çocuklar için etkinlik düzenledi.

Siirt İl Halk Kütüphanesi ve Kuyucak İlçe Halk Kütüphanesi işbirliği ile Adıyaman Korupark Çadır Kentte afetzede çocukların acılarını ve yaşadıkları travmayı unutturmak için, kitap okuma, satranç, boyama, sinema, resim vb. çeşitli etkinler düzenledi.

Kütüphanecilik faaliyetleri kapsamında, afet bölgelerinde çeşitli etkinliklerin düzenlendiği gezici kütüphaneye çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.