Siirt Valiliği’nden Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Güncel 02.01.2022 - 19:51, Güncelleme: 02.01.2022 - 19:51 1471+ kez okundu.
 

Siirt Valiliği’nden Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Siirt Valiliği ile Türk Kızılay’ı işbirliğinde, Valilik personeline yönelik kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Kovid19 salgını dolayısıyla kan stoklarındaki ciddi azalma nedeniyle kana ihtiyacı bulunan hastaların sağlığına kavuşmalarına katkı sağlamak amacıyla, Siirt Valiliği öncülüğünde, Valilik giriş katında kurulan, geçici kan merkezinde, Valilik personeli ile vatandaşlar, Kızılay görevlilerine kan vererek, kampanyaya destek oldu.Kan bağışı kampanyasının belirli periyotlar halinde kamu kurum ve kuruluşlarında devem edecektir.Siirt Kızılay Şube yetkilileri de kan bağışı kampanyasına verilen desteklerden dolayı Vali Hacıbektaşoğlu’na, valilik çalışanlarına ve vatandaşlara teşekkür ettiler.Sağlıklı her bireyin gönüllülük esasına dayalı, kan bağışı kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz.
Siirt Valiliği ile Türk Kızılay’ı işbirliğinde, Valilik personeline yönelik kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kovid19 salgını dolayısıyla kan stoklarındaki ciddi azalma nedeniyle kana ihtiyacı bulunan hastaların sağlığına kavuşmalarına katkı sağlamak amacıyla, Siirt Valiliği öncülüğünde, Valilik giriş katında kurulan, geçici kan merkezinde, Valilik personeli ile vatandaşlar, Kızılay görevlilerine kan vererek, kampanyaya destek oldu.
Kan bağışı kampanyasının belirli periyotlar halinde kamu kurum ve kuruluşlarında devem edecektir.
Siirt Kızılay Şube yetkilileri de kan bağışı kampanyasına verilen desteklerden dolayı Vali Hacıbektaşoğlu’na, valilik çalışanlarına ve vatandaşlara teşekkür ettiler.
Sağlıklı her bireyin gönüllülük esasına dayalı, kan bağışı kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.