Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, milli güreşçi Evin Demirhan'ı ağırladı

Spor 05.04.2021 - 10:07, Güncelleme: 05.04.2021 - 10:07 1785+ kez okundu.
 

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, milli güreşçi Evin Demirhan'ı ağırladı

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, milli güreşçi Evin Demirhan ve ailesini makamında ağırladı.
Hacıbektaşoğlu, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de devam eden 2020 Tokyo Olimpiyatları Avrupa Elemeleri'nde olimpiyatlara katılma hakkı kazanan Siirtli sporcu Demirhan'ı kutladı.Demirhan'ın uluslararası şampiyonalarda Türkiye'nin gurur kaynağı olduğunu belirten Hacıbektaşoğlu, "Demirhan'ı ve ailesini tebrik ediyorum. Bayrağımızı dalgalandırarak bizlere büyük sevinç ve gurur yaşatan kızımız Demirhan'ın 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda da aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum." dedi.Hacıbektaşoğlu, Demirhan'ı cumhuriyet altını ve plaketle ödüllendirdi.Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri de katıldı.
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, milli güreşçi Evin Demirhan ve ailesini makamında ağırladı.

Hacıbektaşoğlu, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de devam eden 2020 Tokyo Olimpiyatları Avrupa Elemeleri'nde olimpiyatlara katılma hakkı kazanan Siirtli sporcu Demirhan'ı kutladı.
Demirhan'ın uluslararası şampiyonalarda Türkiye'nin gurur kaynağı olduğunu belirten Hacıbektaşoğlu, "Demirhan'ı ve ailesini tebrik ediyorum. Bayrağımızı dalgalandırarak bizlere büyük sevinç ve gurur yaşatan kızımız Demirhan'ın 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda da aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum." dedi.
Hacıbektaşoğlu, Demirhan'ı cumhuriyet altını ve plaketle ödüllendirdi.
Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.