Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu'nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu'ndan kursiyerlere ziyaret

Güncel 28.02.2021 - 22:13, Güncelleme: 28.02.2021 - 22:13 2016+ kez okundu.
 

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu'nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu'ndan kursiyerlere ziyaret

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, kursiyerleri ziyaret etti.
Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Orhan Doğan Parkında kreş, okuma-yazma, el sanatları, gitar, Kur'an-ı Kerim, dikiş-nakış, bağlama, kişisel gelişim ve eğitim kurslarına devam eden kursiyerlerle bir araya geldi.Kadınlara yönelik açılan kurslar için kayıtların devam ettiğini belirten Hacıbektaşoğlu, "Siirtlilerin el emeğini değerlendirebilecekleri, mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları düzenliyoruz. Farklı alanda kendini yetiştirmek ve geliştirmek isteyen kurslara herkesi davet ediyoruz." dedi.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, kursiyerleri ziyaret etti.

Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Orhan Doğan Parkında kreş, okuma-yazma, el sanatları, gitar, Kur'an-ı Kerim, dikiş-nakış, bağlama, kişisel gelişim ve eğitim kurslarına devam eden kursiyerlerle bir araya geldi.
Kadınlara yönelik açılan kurslar için kayıtların devam ettiğini belirten Hacıbektaşoğlu, "Siirtlilerin el emeğini değerlendirebilecekleri, mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları düzenliyoruz. Farklı alanda kendini yetiştirmek ve geliştirmek isteyen kurslara herkesi davet ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.