Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu üs bölgelerindeki askerlere moral ziyaretinde bulundu

Güncel 26.04.2021 - 10:00, Güncelleme: 26.04.2021 - 10:00 2307+ kez okundu.
 

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu üs bölgelerindeki askerlere moral ziyaretinde bulundu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, üs bölgelerinde görev yapan askerleri ziyaret etti.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Hacıbektaşoğlu beraberinde Van Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu, Siirt İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ve Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey ile "Eren-6 Operasyonları"nın sürdüğü Siirt-Bitlis sınırındaki Sehi bölgesinde yer alan askeri üs bölgelerinde incelemede bulundu. Gazitepe, Kapıtepe ve Hevektepe üs bölgelerinde askerlerle bir araya gelen Hacıbektaoğlu, onlarla görüştü, yetkililerden bilgi aldı. Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerini fedakarca yerine getiren askerlere teşekkür ederek, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle etkin ve kararlı mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek." dedi.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, üs bölgelerinde görev yapan askerleri ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Hacıbektaşoğlu beraberinde Van Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu, Siirt İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ve Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey ile "Eren-6 Operasyonları"nın sürdüğü Siirt-Bitlis sınırındaki Sehi bölgesinde yer alan askeri üs bölgelerinde incelemede bulundu.

Gazitepe, Kapıtepe ve Hevektepe üs bölgelerinde askerlerle bir araya gelen Hacıbektaoğlu, onlarla görüştü, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerini fedakarca yerine getiren askerlere teşekkür ederek, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle etkin ve kararlı mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.