Siirt’te “23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı” Coşkuyla Kutlandı

Güncel 25.04.2022 - 00:49, Güncelleme: 25.04.2022 - 00:49 2426+ kez okundu.
 

Siirt’te “23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı” Coşkuyla Kutlandı

Siirt'te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102’nci yıldönümü, büyük bir coşkuyla kutlandı. Bayram dolayısıyla düzenlenen törenler, renkli görüntülere sahne oldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, sabah Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Atatürk Stadyumu'nda yapılan çeşitli etkinliklerle devam etti.Atatürk Stadyumu’nda yapılan etkinliklere, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu eşi Güney Hacıbektaşoğlu, il protokolü, askeri ve mülki erkan, kamu kuruluşlarının müdürleri, Meslek ve Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.Yöresel Halk Oyunları gösterisi ile devam eden kutlamalar, Anadolu Ateşi Gösterisi, Oratoryo, Kurdele Dansı, Kafkas Dans Gösterisi ve parkur yarışmaları ile devam etti.Öğrenciler tarafından sahnelenen oyun ve dans gösterileri büyük bir beğeni ile izlendi.İlköğretim okulları arası şiir, Kompozisyon ve Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi tarafından verildi.Kapanış Seremonisinin ardından tören ve kutlamalar sona erdi. 
Siirt'te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102’nci yıldönümü, büyük bir coşkuyla kutlandı. Bayram dolayısıyla düzenlenen törenler, renkli görüntülere sahne oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, sabah Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Atatürk Stadyumu'nda yapılan çeşitli etkinliklerle devam etti.
Atatürk Stadyumu’nda yapılan etkinliklere, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu eşi Güney Hacıbektaşoğlu, il protokolü, askeri ve mülki erkan, kamu kuruluşlarının müdürleri, Meslek ve Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.
Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.
Yöresel Halk Oyunları gösterisi ile devam eden kutlamalar, Anadolu Ateşi Gösterisi, Oratoryo, Kurdele Dansı, Kafkas Dans Gösterisi ve parkur yarışmaları ile devam etti.
Öğrenciler tarafından sahnelenen oyun ve dans gösterileri büyük bir beğeni ile izlendi.
İlköğretim okulları arası şiir, Kompozisyon ve Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi tarafından verildi.
Kapanış Seremonisinin ardından tören ve kutlamalar sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.