Siirt'te ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı

Güncel 04.05.2021 - 11:17, Güncelleme: 04.05.2021 - 11:17 1805+ kez okundu.
 

Siirt'te ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfınca Siirt'te ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.
Vakfın İl Temsilcisi Rıdvan Aldemir, il genelinde 150 aileye yardım kolisi dağıldığını aktardı. Yardımların devam edeceğini dile getiren Aldemir, Algül, Dumlupınar, İnönü Sakarya ve Barış mahallelerinde daha önce tespit ettikleri ailelere gıda yardımı dağıttıklarını söyledi. Geçen yıl da gıda kolisi dağıttıklarını anımsatan Algül, "İhtiyaç sahibi ailelere el uzatan hayırseverlere ve vakfın yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu yardımları her yıl geleneksel hale getireceğiz." dedi.
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfınca Siirt'te ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.

Vakfın İl Temsilcisi Rıdvan Aldemir, il genelinde 150 aileye yardım kolisi dağıldığını aktardı.

Yardımların devam edeceğini dile getiren Aldemir, Algül, Dumlupınar, İnönü Sakarya ve Barış mahallelerinde daha önce tespit ettikleri ailelere gıda yardımı dağıttıklarını söyledi.

Geçen yıl da gıda kolisi dağıttıklarını anımsatan Algül, "İhtiyaç sahibi ailelere el uzatan hayırseverlere ve vakfın yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu yardımları her yıl geleneksel hale getireceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.