Siirt'te kadın çiftçilere gıda eğitimleri anlatıldı

Güncel 29.04.2021 - 11:03, Güncelleme: 29.04.2021 - 11:03 1934+ kez okundu.
 

Siirt'te kadın çiftçilere gıda eğitimleri anlatıldı

Siirt'in Kurtalan ve Şirvan ilçelerinde kadın çiftçilere gıda eğitimleri anlatıldı.
l Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, ev ekonomisi eğitim ve yayım çalışmaları kapsamında kadın çiftçilere yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti. Kurtalan Aile Destek Merkezi ve Şirvan Çok Amaçlı Toplum merkezlerinde çiftçi kadınlara gıda muhafaza metotları, beslenme eğitimi, ev ve aile yönetimi, çocuk gelişimi eğitimi düzenlendiğini dile getiren Demirhan, eğitimlerin 65 çiftçiyi kapsadığını aktardı. Ayrıca, merkeze bağlı Bayraktepe, Yağmurtepe, Aktaş, Tuzkuyusu, Doluharman, Gökçebağ köylerinde rutin eğitimler dışında dijital ortamda ürün pazarlama projesine ilişkin 37 kadın çiftçiye yönelik bilgilendirme toplantıları düzenlendi.
Siirt'in Kurtalan ve Şirvan ilçelerinde kadın çiftçilere gıda eğitimleri anlatıldı.

l Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, ev ekonomisi eğitim ve yayım çalışmaları kapsamında kadın çiftçilere yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Kurtalan Aile Destek Merkezi ve Şirvan Çok Amaçlı Toplum merkezlerinde çiftçi kadınlara gıda muhafaza metotları, beslenme eğitimi, ev ve aile yönetimi, çocuk gelişimi eğitimi düzenlendiğini dile getiren Demirhan, eğitimlerin 65 çiftçiyi kapsadığını aktardı.

Ayrıca, merkeze bağlı Bayraktepe, Yağmurtepe, Aktaş, Tuzkuyusu, Doluharman, Gökçebağ köylerinde rutin eğitimler dışında dijital ortamda ürün pazarlama projesine ilişkin 37 kadın çiftçiye yönelik bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.