Siirt'te Mehmetçik tarafından öğrencilere gösteri ve tanıtım yapıldı

Güncel 20.03.2023 - 16:12, Güncelleme: 20.03.2023 - 16:12 2676+ kez okundu.
 

Siirt'te Mehmetçik tarafından öğrencilere gösteri ve tanıtım yapıldı

Siirt'te öğrenciler, "Güvenli okul güvenli gelecek" projesi çerçevesinde İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, öğretmenleri eşliğindeki 25 öğrenci, İl Jandarma Komutanlığında misafir edildi. Jandarmada düzenlenen etkinlikte öğrencilere doğa koruma, trafik kuralları ve jandarmanın tanıtımı konularında eğitim verildi. Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri ile zırhlı araçların tanıtımı yapıldı. İz takip ve bomba arama köpekleri "Oktan" ve "Ortam"ın özel gösterisi sunulan öğrenciler, eğlenceli vakit geçirdi. Etkinlik, öğrencilere broşür, anı obje ve tanıtım dokümanlarının dağıtımıyla sona erdi.
Siirt'te öğrenciler, "Güvenli okul güvenli gelecek" projesi çerçevesinde İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, öğretmenleri eşliğindeki 25 öğrenci, İl Jandarma Komutanlığında misafir edildi. Jandarmada düzenlenen etkinlikte öğrencilere doğa koruma, trafik kuralları ve jandarmanın tanıtımı konularında eğitim verildi. Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri ile zırhlı araçların tanıtımı yapıldı. İz takip ve bomba arama köpekleri "Oktan" ve "Ortam"ın özel gösterisi sunulan öğrenciler, eğlenceli vakit geçirdi.

Etkinlik, öğrencilere broşür, anı obje ve tanıtım dokümanlarının dağıtımıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.