Siirt’te "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" etkinliği düzenlendi

Güncel 05.04.2021 - 10:21, Güncelleme: 05.04.2021 - 10:21 1396+ kez okundu.
 

Siirt’te "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" etkinliği düzenlendi

Siirt’te İçişleri Bakanlığının "30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" uygulaması kapsamında, kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine kırmızı çizgiler çizildi.
Siirt İbrahim Hakkı Kız İmam Hatip Ortaokulu önünde düzenlenen etkinliğe katılan Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, öğrencilerle yaya geçitlerinin orta şeridini kırmızıya boyayarak yaya önceliğine dikkati çekti.Hacıbektaşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, güvenli trafik uygulamasına öncelik veren bir uygulamanın daha hayata geçirildiğini söyledi.Yaya güvenliğini önemsediklerini dile getiren Hacıbektaşoğlu, "Vatandaşlarımızı yayalara öncelik vermelerine davet ediyoruz. Trafik; sorumlu olmak, sabretmek, birbirlerine ve bilhassa yayalara öncelik vermektir. Bu, kent yaşamını huzurlu ve güvenli hale getirmenin bir gerekliliğidir. Yayalara öncelik veren tüm sürücülere teşekkür ediyorum." dedi.Öğrenciler de döviz ve broşürlerle sürücülere yaya önceliği konusunda uyarıda bulundu.Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve belediye yetkilileri katıldı.
Siirt’te İçişleri Bakanlığının "30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" uygulaması kapsamında, kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine kırmızı çizgiler çizildi.

Siirt İbrahim Hakkı Kız İmam Hatip Ortaokulu önünde düzenlenen etkinliğe katılan Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, öğrencilerle yaya geçitlerinin orta şeridini kırmızıya boyayarak yaya önceliğine dikkati çekti.
Hacıbektaşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, güvenli trafik uygulamasına öncelik veren bir uygulamanın daha hayata geçirildiğini söyledi.
Yaya güvenliğini önemsediklerini dile getiren Hacıbektaşoğlu, "Vatandaşlarımızı yayalara öncelik vermelerine davet ediyoruz. Trafik; sorumlu olmak, sabretmek, birbirlerine ve bilhassa yayalara öncelik vermektir. Bu, kent yaşamını huzurlu ve güvenli hale getirmenin bir gerekliliğidir. Yayalara öncelik veren tüm sürücülere teşekkür ediyorum." dedi.
Öğrenciler de döviz ve broşürlerle sürücülere yaya önceliği konusunda uyarıda bulundu.
Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve belediye yetkilileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.