Standartlar Üstü Bir Mekan: PARK CAFE

Güncel 26.09.2021 - 21:10, Güncelleme: 26.09.2021 - 21:10 1670+ kez okundu.
 

Standartlar Üstü Bir Mekan: PARK CAFE

Globalleşen dünyada teknolojinin ve günlük koşuşturmanın vermiş olduğu bedeni ve zihni yorgunlukları üzerinden atmanın yollarını arar insanoğlu. Bunu kimisi, bir sahil kenarında dalgaların sesini duyarak başarır, kimisi günbatımını izleyerek ama bu iki durumun da fırsatı her zaman olmaz; ancak insanın kendini evinde hissettireceği, çayını yudumlarken stres atabileceği, ruhunu dinlenlendireceği bir mekan keşfetmek ister. Ve bu mekânın kendisini bağlayacağı seviyede bir yakınlık hissetmek ister. Zor bir istek gibi dursa da aslında bunu ilçemiz Kurtalan açısından değerlendirecek olursak hiç de imkansız bir istek değil. Kurtalan'ın oksijen deposu olan parkında bu anlamda ideal bir mekan var ve adı Park Cafe. Doğrusu Kurtalan gibi bir ilçede zengin menüsü, kibar ve güleryüzlü personelleri ve işletmecileri ile Park Cafe'de fazlasıyla bu hizmeti müşterilerine sunuyor. Marmaris ile köprü vazifesi gören ilçemizde 150'yi aşkın kalemde bir menü ile hizmet eden bu işletmede zaman geçirmek, bir an Marmaris'teki elit bir cafede hissi uyandırmanızı sağlıyor.EN GÖZDE MEKANMemur, sivil birçok kesimce tercih edilen bu işletmede sunulan hizmet doğrusu ekonomik yönden de çok cazip. Zira yanı başımızda duran Siirt ve Batman illerinde aynı hizmeti iki katı bir maliyetle karşılamak anca mümkün olabiliyor. Nitekim bu iki ilimizden de müşteri ağırlayarak standartlar üstü bir ivme kazanmış durumda bir Park Cafe'den söz ediyoruz. Bu anlamda da asker, üniversiteli arkadaş veya misafirlerinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabileceğiniz enfes bir mekan. Yine kendinizi evinizde hissettiren bir personel kadrosu mevcut. Çoğu genç ve telsiz sistemiyle hizmeti sunan bu mekânda siparişlerinizi hızlı bir şekilde vermeniz mümkün. Menünün kaliteli ürünler kullanılarak hazırlandığını da anlamak zor olmasa gerek. Bu konsepte Kurtalan'da bir işletmenin olması iştahları kabartıyor doğrusu. Bu anlamda işletmeyi bu noktaya taşıyan kadroya da bir tebriği çok görmemek lazım diye düşünüyorum. YENİLİKLERE DOYMAYAN BİR İŞLETMEYaz aylarında en güzel ve sakin köşeyi aile yeri olarak ayıran işletme, bu günlerde kış ayları için de hummalı bir çalışma başlattı. Cafenin bir bölümünü aileler için yapılmakta olan çalışmalar bitmek üzere. Kış aylarında geniş kapalı alanda ailelere hizmeti sunacak olan işletmede nezih bir ortam hazırlanmakta. Böylece aileler ev ortamındaki alanda kahvesini yudumlarken keyfine keyif katacak. Park Cafe, yeniliklerine yenilerini katarak en gözde mekan olmayı başarmaya devam ediyor. Kurtalan'da çıtayı yükselten mekânın halen enfes menüsünü tatmamış, soğuk veya sıcak zengin menüsünden içmemiş iseniz zaman kaybetmeden uğramanızı tavsiye ederiz. Bu tür elit yerlerin ilçemize katmış olduğu prestiji de doğrusu azımsamamak lazım. Bu anlamda Park Cafe'nin bu noktaya gelmesinde emeği olanları yürekten kutluyoruz. Başka bir işletmeyi sizlere tanıtıncaya dek hoşçakalın…

Globalleşen dünyada teknolojinin ve günlük koşuşturmanın vermiş olduğu bedeni ve zihni yorgunlukları üzerinden atmanın yollarını arar insanoğlu. Bunu kimisi, bir sahil kenarında dalgaların sesini duyarak başarır, kimisi günbatımını izleyerek ama bu iki durumun da fırsatı her zaman olmaz; ancak insanın kendini evinde hissettireceği, çayını yudumlarken stres atabileceği, ruhunu dinlenlendireceği bir mekan keşfetmek ister. Ve bu mekânın kendisini bağlayacağı seviyede bir yakınlık hissetmek ister. Zor bir istek gibi dursa da aslında bunu ilçemiz Kurtalan açısından değerlendirecek olursak hiç de imkansız bir istek değil. Kurtalan'ın oksijen deposu olan parkında bu anlamda ideal bir mekan var ve adı Park Cafe. Doğrusu Kurtalan gibi bir ilçede zengin menüsü, kibar ve güleryüzlü personelleri ve işletmecileri ile Park Cafe'de fazlasıyla bu hizmeti müşterilerine sunuyor. Marmaris ile köprü vazifesi gören ilçemizde 150'yi aşkın kalemde bir menü ile hizmet eden bu işletmede zaman geçirmek, bir an Marmaris'teki elit bir cafede hissi uyandırmanızı sağlıyor.
EN GÖZDE MEKAN
Memur, sivil birçok kesimce tercih edilen bu işletmede sunulan hizmet doğrusu ekonomik yönden de çok cazip. Zira yanı başımızda duran Siirt ve Batman illerinde aynı hizmeti iki katı bir maliyetle karşılamak anca mümkün olabiliyor. Nitekim bu iki ilimizden de müşteri ağırlayarak standartlar üstü bir ivme kazanmış durumda bir Park Cafe'den söz ediyoruz. Bu anlamda da asker, üniversiteli arkadaş veya misafirlerinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabileceğiniz enfes bir mekan. Yine kendinizi evinizde hissettiren bir personel kadrosu mevcut. Çoğu genç ve telsiz sistemiyle hizmeti sunan bu mekânda siparişlerinizi hızlı bir şekilde vermeniz mümkün. Menünün kaliteli ürünler kullanılarak hazırlandığını da anlamak zor olmasa gerek. Bu konsepte Kurtalan'da bir işletmenin olması iştahları kabartıyor doğrusu. Bu anlamda işletmeyi bu noktaya taşıyan kadroya da bir tebriği çok görmemek lazım diye düşünüyorum.
YENİLİKLERE DOYMAYAN BİR İŞLETME
Yaz aylarında en güzel ve sakin köşeyi aile yeri olarak ayıran işletme, bu günlerde kış ayları için de hummalı bir çalışma başlattı. Cafenin bir bölümünü aileler için yapılmakta olan çalışmalar bitmek üzere. Kış aylarında geniş kapalı alanda ailelere hizmeti sunacak olan işletmede nezih bir ortam hazırlanmakta. Böylece aileler ev ortamındaki alanda kahvesini yudumlarken keyfine keyif katacak. Park Cafe, yeniliklerine yenilerini katarak en gözde mekan olmayı başarmaya devam ediyor. Kurtalan'da çıtayı yükselten mekânın halen enfes menüsünü tatmamış, soğuk veya sıcak zengin menüsünden içmemiş iseniz zaman kaybetmeden uğramanızı tavsiye ederiz. Bu tür elit yerlerin ilçemize katmış olduğu prestiji de doğrusu azımsamamak lazım. Bu anlamda Park Cafe'nin bu noktaya gelmesinde emeği olanları yürekten kutluyoruz. Başka bir işletmeyi sizlere tanıtıncaya dek hoşçakalın…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.