STK’lardan Diyarbakır Annelerine Destek

Güncel 05.06.2022 - 20:25, Güncelleme: 05.06.2022 - 20:25 1383+ kez okundu.
 

STK’lardan Diyarbakır Annelerine Destek

Siirt Belediyesi öncülüğünde Siirt’teki Şehit ve Gazi yakınları ile Sivil Toplum Örgütleri (STK) Temsilcileri Diyarbakır Annelerinin onurlu ve şanlı direnişine destek olmak amacıyla Diyarbakır Annelerini ziyaret ettiler.
Ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren aileleri ziyaret eden Siirt STK temsilcileri oturma eylemi yapan anne ve babalarla görüştü.Ailelere destek için gelen grup adına açıklama yapan AK Parti Siirt Kurucu İl Başkanı ve Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Şefik Erden, “Diyarbakır annelerinin onurlu ve şanlı bir direniş başlattığına işaret ederek, herkese düşen görevin bu kutlu direnişe destek vermesidir. Buradan Annelere ve çocuklara seslenmek istiyorum. Anneler tüm tehdit ve baskılara rağmen bu direnişi sürdürerek, büyük bir destan yazdınız, tarih sizleri ve teröre meydan okuyan bu kutlu direnişi büyük bir saygıyla yazacaktır. Çocuklar, annelerinizin sesine kulak verin. Sizi kullanmak isteyen hain terör örgütüne fırsat vermeyin.” dedi.Grupta yer alan İçişleri Bakanlığı Müşaviri Fevzi Sevgili de ailelerin en kısa sürede evlatlarına kavuşmaları temennisinde bulunarak, “Diyarbakır annelerinin aziz milletin vicdanı olduğunu, Annelerin haklı ve kutlu direnişi terörü yenecektir." ifadesini kullandı.
Siirt Belediyesi öncülüğünde Siirt’teki Şehit ve Gazi yakınları ile Sivil Toplum Örgütleri (STK) Temsilcileri Diyarbakır Annelerinin onurlu ve şanlı direnişine destek olmak amacıyla Diyarbakır Annelerini ziyaret ettiler.

Ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren aileleri ziyaret eden Siirt STK temsilcileri oturma eylemi yapan anne ve babalarla görüştü.
Ailelere destek için gelen grup adına açıklama yapan AK Parti Siirt Kurucu İl Başkanı ve Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Şefik Erden, “Diyarbakır annelerinin onurlu ve şanlı bir direniş başlattığına işaret ederek, herkese düşen görevin bu kutlu direnişe destek vermesidir. Buradan Annelere ve çocuklara seslenmek istiyorum. Anneler tüm tehdit ve baskılara rağmen bu direnişi sürdürerek, büyük bir destan yazdınız, tarih sizleri ve teröre meydan okuyan bu kutlu direnişi büyük bir saygıyla yazacaktır. Çocuklar, annelerinizin sesine kulak verin. Sizi kullanmak isteyen hain terör örgütüne fırsat vermeyin.” dedi.
Grupta yer alan İçişleri Bakanlığı Müşaviri Fevzi Sevgili de ailelerin en kısa sürede evlatlarına kavuşmaları temennisinde bulunarak, “Diyarbakır annelerinin aziz milletin vicdanı olduğunu, Annelerin haklı ve kutlu direnişi terörü yenecektir." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.