Sümer’in taşkın sorunu çözüme kavuşuyor

Güncel 22.02.2021 - 00:41, Güncelleme: 22.02.2021 - 00:41 1543+ kez okundu.
 

Sümer’in taşkın sorunu çözüme kavuşuyor

Sümer Mahallesi’nden geçen derede uzun yıllardır yoğun yağışlarda yaşanan sel baskınları, Kurtalan Belediyesinin titizlikle sürdürdüğü çalışmalar sonucunda çözüme kavuşturuluyor.
Kurtalan Belediyesi, Sümer Deresindeki taşkın sorununun çözümü için kolları sıvadı. Derede genişletme ve temizleme çalışmalarını inceleyen Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, yetkililerden ve ilgili birim amirlerinden bilgi aldı.Aydın, uzun süredir ilçe için büyük bir sorun teşkil eden dere yatağı ile ilgili genişletme ve ıslah çalışmalarının sürdüğünü belirtti.Problemi çözüme kavuşturmak bütün imkanların kullanıldığını ifade eden Aydın, “Dere yatağı, hem yaz aylarında hem de kış aylarında çevresinde bulunan yerleşim yerleri başta olmak üzere ilçemiz için büyük bir problem oluşturmakta ve vatandaşlarımıza rahatsızlık vermektedir. İlçemiz için büyük bir sorun teşkil eden dere yatağı ile ilgili genişletme ve ıslah çalışmalarımız başladı. Daha yaşanılabilir bir Kurtalan için gerekli tüm çalışmaları yapıp bu problemi çözüme kavuşturmayı amaçlıyoruz” dedi
Sümer Mahallesi’nden geçen derede uzun yıllardır yoğun yağışlarda yaşanan sel baskınları, Kurtalan Belediyesinin titizlikle sürdürdüğü çalışmalar sonucunda çözüme kavuşturuluyor.

Kurtalan Belediyesi, Sümer Deresindeki taşkın sorununun çözümü için kolları sıvadı. Derede genişletme ve temizleme çalışmalarını inceleyen Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, yetkililerden ve ilgili birim amirlerinden bilgi aldı.
Aydın, uzun süredir ilçe için büyük bir sorun teşkil eden dere yatağı ile ilgili genişletme ve ıslah çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
Problemi çözüme kavuşturmak bütün imkanların kullanıldığını ifade eden Aydın, “Dere yatağı, hem yaz aylarında hem de kış aylarında çevresinde bulunan yerleşim yerleri başta olmak üzere ilçemiz için büyük bir problem oluşturmakta ve vatandaşlarımıza rahatsızlık vermektedir. İlçemiz için büyük bir sorun teşkil eden dere yatağı ile ilgili genişletme ve ıslah çalışmalarımız başladı. Daha yaşanılabilir bir Kurtalan için gerekli tüm çalışmaları yapıp bu problemi çözüme kavuşturmayı amaçlıyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.