Taksiler Denetlendi

Güncel 11.04.2022 - 12:20, Güncelleme: 11.04.2022 - 12:20 1565+ kez okundu.
 

Taksiler Denetlendi

Siirt’te taksicilere yönelik Siirt Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince denetim gerçekleştirildi.
Siirt’te taksicilere yönelik Siirt Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince denetim gerçekleştirildi. Korsan taksi ve taksimetre bulundurmayan, kullanmayan taksicilere yönelik gerçekleştirilen denetimlere ilişkin Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:“Ticari taksiler üzerinde güzergah izin belgesi ve taksimetre bulundurma zorunluluğu konuları ile ilgili yapmış olduğumuz uygulama sonucunda yedi araç ve sürücüsü kontrol edilmiş olup, kontrollerimiz aralıksız olarak devam edecektir. (T) plaka olmadan korsan çalışan araçlar ile (T) plakası olsa dahi belediyeden çalışma izni veya ruhsatı almadan ticari faaliyette bulunan sürücülere 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun Ek-2/3-a maddesine istinaden 9 bin 125 TL para cezası uygulanıp, araç 60 gün süre ile trafikten men edilmektedir. Bunun yanında (T) plakası olmayan korsan taksilerden taşımacılık hizmeti alan yolculara da 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun Ek 2/6 maddesi gereği 446 TL para cezası uygulanmaktadır. Ticari taksilerde taksimetre bulundurmayan, kullanmayan veya kullanılır şekilde bulundurmayanlara 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 31/1-b maddesine istinaden 888 TL para cezası uygulanmaktadır.” denildi.
Siirt’te taksicilere yönelik Siirt Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince denetim gerçekleştirildi.

Siirt’te taksicilere yönelik Siirt Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince denetim gerçekleştirildi. Korsan taksi ve taksimetre bulundurmayan, kullanmayan taksicilere yönelik gerçekleştirilen denetimlere ilişkin Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Ticari taksiler üzerinde güzergah izin belgesi ve taksimetre bulundurma zorunluluğu konuları ile ilgili yapmış olduğumuz uygulama sonucunda yedi araç ve sürücüsü kontrol edilmiş olup, kontrollerimiz aralıksız olarak devam edecektir. (T) plaka olmadan korsan çalışan araçlar ile (T) plakası olsa dahi belediyeden çalışma izni veya ruhsatı almadan ticari faaliyette bulunan sürücülere 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun Ek-2/3-a maddesine istinaden 9 bin 125 TL para cezası uygulanıp, araç 60 gün süre ile trafikten men edilmektedir. Bunun yanında (T) plakası olmayan korsan taksilerden taşımacılık hizmeti alan yolculara da 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun Ek 2/6 maddesi gereği 446 TL para cezası uygulanmaktadır. Ticari taksilerde taksimetre bulundurmayan, kullanmayan veya kullanılır şekilde bulundurmayanlara 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 31/1-b maddesine istinaden 888 TL para cezası uygulanmaktadır.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.