Tatil bitti öğrenciler ders başı yaptı

Güncel 18.09.2022 - 21:10, Güncelleme: 18.09.2022 - 21:10 1705+ kez okundu.
 

Tatil bitti öğrenciler ders başı yaptı

2022-2023 eğitim öğretim yılı yurt genelinde olduğu gibi Kurtalan’da da başladı. İlçe genelinde 16 bin 700 öğrenci ders başı yaptı.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin, anaokulu öğrencileriyle ile bir araya geldi.Öğrenciler, öğretmenler ve okul idarecileri ile bir araya gelen Tekin, Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kurtalan’da da 2022-2023 eğitim öğretim yılının başladığını ifade ederek, "2022-2023 eğitim - öğretim yılında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bilgili, kendine güvenen, düşünen, araştıran bireyler olarak yetiştirmek ve iyi bir eğitim imkânı sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Okul idarecilerinin, öğretmenlerin ve velilerin de bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyor, güveniyor ve yeni eğitim - öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Tekin öğrencilere boyama kitabı ve boya seti hediye etti.Ziyarete Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’in eşi Merve Taştan Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gülşah Demirtaş Baş katıldı.
2022-2023 eğitim öğretim yılı yurt genelinde olduğu gibi Kurtalan’da da başladı. İlçe genelinde 16 bin 700 öğrenci ders başı yaptı.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin, anaokulu öğrencileriyle ile bir araya geldi.
Öğrenciler, öğretmenler ve okul idarecileri ile bir araya gelen Tekin, Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kurtalan’da da 2022-2023 eğitim öğretim yılının başladığını ifade ederek, "2022-2023 eğitim - öğretim yılında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bilgili, kendine güvenen, düşünen, araştıran bireyler olarak yetiştirmek ve iyi bir eğitim imkânı sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Okul idarecilerinin, öğretmenlerin ve velilerin de bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyor, güveniyor ve yeni eğitim - öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Tekin öğrencilere boyama kitabı ve boya seti hediye etti.
Ziyarete Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’in eşi Merve Taştan Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gülşah Demirtaş Baş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.