TDP Genel Başkanı Sarıgül, Siirt'te konuştu

Güncel 14.02.2021 - 23:13, Güncelleme: 14.02.2021 - 23:13 1342+ kez okundu.
 

TDP Genel Başkanı Sarıgül, Siirt'te konuştu

"Genel başkan, partisini 2 genel seçim iktidara taşıyamıyorsa görevini bırakacak kesinlikle çünkü genel başkan koltukları zaman tüketmeye değil hizmet üretme yeridir"
Daha sonra bir düğün salonunda partililerle buluşan Sarıgül, TDP'nin Atatürk ilkelerine bağlı, Cumhuriyet'in değerlerini koruyan, alın teri ve emeğin yanında olan bir parti olduğunu anlattı. "TDP uyumdur, huzurdur, ahenktir. Çünkü gücümüzü tarihimizden, geçmişimizden, atalarımızdan, dedelerimizden, edatlarımızdan, barış ve esenlikten alıyoruz." diyen Sarıgül, ülkenin her noktasında kültürlerin birbirine saygı duyması gerektiğini dile getirdi.Gerçek bir demokraside çözülemeyecek hiçbir sorunun olmadığını aktaran Sarıgül, "O gerçek demokrasi için neyi bekliyoruz, biliyor musunuz? Bugün Ankara'da 20 yıldır iktidar ve muhalefet konuşuyor. Onlar yeteri kadar konuştu. Ondan sonra değişim konuşur, siz konuşacaksınız. Sorunlarımız, problemlerimiz olabilir. Bu sorunları ve problemleri kardeşlik hukuku içerisinde çözeceğiz." diye konuştu."Şunu içtenlikle bilmenizi istiyorum. Genel başkan, partisini 2 genel seçim iktidara taşıyamıyorsa görevini bırakacak kesinlikle çünkü genel başkan koltukları zaman tüketmeye değil hizmet üretme yeridir." ifadelerini kullanan Sarıgül, şunları kaydetti:"Genel başkanı delegeler seçmeyecek. Genel başkanı, partiye kayıtlı bütün üyeler seçecek. Bir pazar günü bütün ilçelerde sandık kurulacak. Tek tek geleceğim, köylerinizi, beldelerinizi, mezralarınızı, ilçelerinizi, illerinizi dolaşacağım. Takdir eder de oy verirseniz haziranda genel başkanlığa adaylığımı koyacağım. Takdir sizin olacak."Sarıgül'e programın sonunda isminin yer aldığı Siirt tiftiği hediye edildi.Programa, TDP'nin bazı genel başkan yardımcıları, TDP Siirt İl Başkanı Faruk Evliyaoğlu ve partililer katıldı.
"Genel başkan, partisini 2 genel seçim iktidara taşıyamıyorsa görevini bırakacak kesinlikle çünkü genel başkan koltukları zaman tüketmeye değil hizmet üretme yeridir"

Daha sonra bir düğün salonunda partililerle buluşan Sarıgül, TDP'nin Atatürk ilkelerine bağlı, Cumhuriyet'in değerlerini koruyan, alın teri ve emeğin yanında olan bir parti olduğunu anlattı. "TDP uyumdur, huzurdur, ahenktir. Çünkü gücümüzü tarihimizden, geçmişimizden, atalarımızdan, dedelerimizden, edatlarımızdan, barış ve esenlikten alıyoruz." diyen Sarıgül, ülkenin her noktasında kültürlerin birbirine saygı duyması gerektiğini dile getirdi.
Gerçek bir demokraside çözülemeyecek hiçbir sorunun olmadığını aktaran Sarıgül, "O gerçek demokrasi için neyi bekliyoruz, biliyor musunuz? Bugün Ankara'da 20 yıldır iktidar ve muhalefet konuşuyor. Onlar yeteri kadar konuştu. Ondan sonra değişim konuşur, siz konuşacaksınız. Sorunlarımız, problemlerimiz olabilir. Bu sorunları ve problemleri kardeşlik hukuku içerisinde çözeceğiz." diye konuştu.
"Şunu içtenlikle bilmenizi istiyorum. Genel başkan, partisini 2 genel seçim iktidara taşıyamıyorsa görevini bırakacak kesinlikle çünkü genel başkan koltukları zaman tüketmeye değil hizmet üretme yeridir." ifadelerini kullanan Sarıgül, şunları kaydetti:
"Genel başkanı delegeler seçmeyecek. Genel başkanı, partiye kayıtlı bütün üyeler seçecek. Bir pazar günü bütün ilçelerde sandık kurulacak. Tek tek geleceğim, köylerinizi, beldelerinizi, mezralarınızı, ilçelerinizi, illerinizi dolaşacağım. Takdir eder de oy verirseniz haziranda genel başkanlığa adaylığımı koyacağım. Takdir sizin olacak."
Sarıgül'e programın sonunda isminin yer aldığı Siirt tiftiği hediye edildi.
Programa, TDP'nin bazı genel başkan yardımcıları, TDP Siirt İl Başkanı Faruk Evliyaoğlu ve partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.