Tefecilik operasyonunda 5 zanlı yakalandı

Güncel 20.11.2022 - 20:42, Güncelleme: 20.11.2022 - 20:42 2024+ kez okundu.
 

Tefecilik operasyonunda 5 zanlı yakalandı

Siirt'te tefecilik yaptıkları iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.
Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, tefecilik yaptıkları, faiz karşılığında para alan vatandaşlara ait mal varlıklarını üzerlerine geçirmeye çalıştıkları ve çok sayıda kişiyi mağdur ettikleri değerlendirilen 7 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.Şüphelilerden M.N.Ş, İ.S, H.S, N.Y. ve A.Y. belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.Zanlıların ev, iş yeri ve araçlarında çok sayıda tapu ve tapu fotokopisi, banka dekontu, faiz ile verdikleri paraları kaydettikleri değerlendirilen dijital materyaller ele geçirildi.Firari 2 şüpheliyi yakalama çalışması sürüyor.
Siirt'te tefecilik yaptıkları iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, tefecilik yaptıkları, faiz karşılığında para alan vatandaşlara ait mal varlıklarını üzerlerine geçirmeye çalıştıkları ve çok sayıda kişiyi mağdur ettikleri değerlendirilen 7 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Şüphelilerden M.N.Ş, İ.S, H.S, N.Y. ve A.Y. belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.Zanlıların ev, iş yeri ve araçlarında çok sayıda tapu ve tapu fotokopisi, banka dekontu, faiz ile verdikleri paraları kaydettikleri değerlendirilen dijital materyaller ele geçirildi.Firari 2 şüpheliyi yakalama çalışması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.