Tekin, devam eden yol çalışmalarını inceledi

Güncel 16.10.2022 - 21:36, Güncelleme: 16.10.2022 - 21:36 2231+ kez okundu.
 

Tekin, devam eden yol çalışmalarını inceledi

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin yol çalışmalarını inceledi.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin, ilçeye bağlı Aksöğüt ve Ballıkaya köy yollarında yapılan çalışmaları inceledi.İlk olarak Aksöğüt köyünde yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek görevli personellerden bilgi alan Tekin, ardından köyü ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.Daha sonra Ballıkaya köyüne geçen Tekin vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.Tekin yol çalışmalarına ilişkin görevli personellerden bilgi aldı.Tekin’e İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali İnce, İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Nurullah Uluşık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, İlçe Tarım Müdürü Mahfuz Demir, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Metin Yoğurtçuoğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Tuncay Akyüz, İlçe Özel İdare Müdürü M. Akif Sevgili, İlçe Dedaş Müdürü Yunus Gül, İl Genel Meclis Üyeleri Cahit Sevgili ve Faysal Ceylan eşlik etti.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin yol çalışmalarını inceledi.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin, ilçeye bağlı Aksöğüt ve Ballıkaya köy yollarında yapılan çalışmaları inceledi.
İlk olarak Aksöğüt köyünde yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek görevli personellerden bilgi alan Tekin, ardından köyü ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.
Daha sonra Ballıkaya köyüne geçen Tekin vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.
Tekin yol çalışmalarına ilişkin görevli personellerden bilgi aldı.
Tekin’e İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali İnce, İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Nurullah Uluşık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, İlçe Tarım Müdürü Mahfuz Demir, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Metin Yoğurtçuoğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Tuncay Akyüz, İlçe Özel İdare Müdürü M. Akif Sevgili, İlçe Dedaş Müdürü Yunus Gül, İl Genel Meclis Üyeleri Cahit Sevgili ve Faysal Ceylan eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.