Tekin, “Kariyer Günleri” programına katıldı

Güncel 06.11.2022 - 20:45, Güncelleme: 06.11.2022 - 20:45 1452+ kez okundu.
 

Tekin, “Kariyer Günleri” programına katıldı

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Baştan Vekili Çağlar Tekin, Kurtalan Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen “Kariyer Günleri” Programına Katıldı
Tekin, öğrencilerin kariyer hayatlarına yön vermeleri, iş dünyası ile tanışmaları ve farklı meslek grupları hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla Siirt Üniversitesi Kurtalan Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katıldı. Kaymakamlık mesleği hakkında bilgi vererek, meslek yaşamı ile ilgili tecrübelerini paylaşarak Mülki idare amirlerinin yetki, görev ve sorumluluk alanlarıyla ilgili öğrencilere bilgiler veren Tekin, öğrencilerin kendilerine bir hedef belirleyerek çalışmalarını yapmaları gerektiğini söyledi.Programın sonunda öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Tekin, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Baştan Vekili Çağlar Tekin, Kurtalan Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen “Kariyer Günleri” Programına Katıldı

Tekin, öğrencilerin kariyer hayatlarına yön vermeleri, iş dünyası ile tanışmaları ve farklı meslek grupları hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla Siirt Üniversitesi Kurtalan Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katıldı.
Kaymakamlık mesleği hakkında bilgi vererek, meslek yaşamı ile ilgili tecrübelerini paylaşarak Mülki idare amirlerinin yetki, görev ve sorumluluk alanlarıyla ilgili öğrencilere bilgiler veren Tekin, öğrencilerin kendilerine bir hedef belirleyerek çalışmalarını yapmaları gerektiğini söyledi.
Programın sonunda öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Tekin, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.