Tekin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

Güncel 19.12.2021 - 17:50, Güncelleme: 19.12.2021 - 17:50 1951+ kez okundu.
 

Tekin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.
Öğrencilerin eğitim gördüğü atölye sınıfları ziyaret ederek bilgi alan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, öğrenciler ile sohbet ederek atölyede öğrenciler tarafından yapılan ürünleri inceledi. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan idareci ve öğretmenler ile bir araya gelerek okuldaki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Tekin, idareci ve öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi.Tekin’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ve İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri de eşlik etti.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Öğrencilerin eğitim gördüğü atölye sınıfları ziyaret ederek bilgi alan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, öğrenciler ile sohbet ederek atölyede öğrenciler tarafından yapılan ürünleri inceledi.
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan idareci ve öğretmenler ile bir araya gelerek okuldaki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Tekin, idareci ve öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi.
Tekin’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ve İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.