Tekin’den CHP’li vekilin iddialarına yalanlama

Güncel 25.09.2022 - 21:52, Güncelleme: 25.09.2022 - 21:52 2717+ kez okundu.
 

Tekin’den CHP’li vekilin iddialarına yalanlama

CHP’li vekil Sarıbal'a Twitter üzerinden “damadını işe aldın” ithamında bulunduğu Kurtalan Belediyesi’nde kayyım olarak görev yapan başkandan yanıt gecikmedi. Sarıbal’ı "İlk evladımı aralıkta kucağıma alacağım." ifadeleriyle iddiaları yalanladı.
CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin'e yönelik iddialarda bulundu.Tekin'in akrabalarının belediyede işe alındığını öne süren Sarıbal, şu ifadeleri kullandı:"Kurtalan Belediyesine kayyım olarak bulunduğunuz görevde, belediyeye alınan personeller içeresinde damadınız, iki korumanız ve aile yakınlarının olduğu iddia ediliyor. Konu hakkında kamuoyunu bilgilendirir misiniz?"Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, akrabalarını belediyede işe aldırdığını iddia eden CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'a sosyal medya hesabından cevap verdi. Tekin, belediyede damadının çalıştığını öne süren Sarıbal'ın bu iddiasını, "İlk evladımı Allah nasip ederse Aralık ayında kucağıma alacağım. Korumalarım polis ve jandarma personeli olduğundan ayrıca bir görevlendirme söz konusu değil. Aileme gelince ben ve eşim hariç Siirt’te bulunan kan ve kayın hısımlığı dahil bir tane yakınım yok" sözleriyle yanıtladı.
CHP’li vekil Sarıbal'a Twitter üzerinden “damadını işe aldın” ithamında bulunduğu Kurtalan Belediyesi’nde kayyım olarak görev yapan başkandan yanıt gecikmedi. Sarıbal’ı "İlk evladımı aralıkta kucağıma alacağım." ifadeleriyle iddiaları yalanladı.

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin'e yönelik iddialarda bulundu.
Tekin'in akrabalarının belediyede işe alındığını öne süren Sarıbal, şu ifadeleri kullandı:
"Kurtalan Belediyesine kayyım olarak bulunduğunuz görevde, belediyeye alınan personeller içeresinde damadınız, iki korumanız ve aile yakınlarının olduğu iddia ediliyor. Konu hakkında kamuoyunu bilgilendirir misiniz?"
Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, akrabalarını belediyede işe aldırdığını iddia eden CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'a sosyal medya hesabından cevap verdi. Tekin, belediyede damadının çalıştığını öne süren Sarıbal'ın bu iddiasını, "İlk evladımı Allah nasip ederse Aralık ayında kucağıma alacağım. Korumalarım polis ve jandarma personeli olduğundan ayrıca bir görevlendirme söz konusu değil. Aileme gelince ben ve eşim hariç Siirt’te bulunan kan ve kayın hısımlığı dahil bir tane yakınım yok" sözleriyle yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.