Tekin’den gazetemize ziyaret

Güncel 05.12.2021 - 22:27, Güncelleme: 05.12.2021 - 22:27 1214+ kez okundu.
 

Tekin’den gazetemize ziyaret

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Çağlar Tekin, gazetemizi ziyaret etti.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Çağlar Tekin gazetemiz bürosunu ziyaret ederek, gazetenin yazı işleri müdürü Abdurrahman Binay'dan bilgi aldı.Ziyarette, yerel basının toplumun aydınlatılmasında önemli bir görev üstlendiğini belirten Tekin, 'Gazeteciler, toplumu aydınlatmakta çok büyük ve aktif rol oynamaktadırlar. Bunun sorumluluğu ve bilincinde hareket edildiği zaman ortaya çok güzel işler çıkıyor. İlçede olan biten her şeyi vatandaşlara duyuruyor ve bilgilendiriyorlar. Bu da toplum yararına en büyük hizmetlerden bir tanesidir.' dedi.Kurtalan Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Tekin, daha sonra gazetenin basım tesisini gezdi. 
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Çağlar Tekin, gazetemizi ziyaret etti.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Çağlar Tekin gazetemiz bürosunu ziyaret ederek, gazetenin yazı işleri müdürü Abdurrahman Binay'dan bilgi aldı.
Ziyarette, yerel basının toplumun aydınlatılmasında önemli bir görev üstlendiğini belirten Tekin, 'Gazeteciler, toplumu aydınlatmakta çok büyük ve aktif rol oynamaktadırlar. Bunun sorumluluğu ve bilincinde hareket edildiği zaman ortaya çok güzel işler çıkıyor. İlçede olan biten her şeyi vatandaşlara duyuruyor ve bilgilendiriyorlar. Bu da toplum yararına en büyük hizmetlerden bir tanesidir.' dedi.
Kurtalan Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Tekin, daha sonra gazetenin basım tesisini gezdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.