Tekstilkent’in Temeli Atıldı

Güncel 11.04.2022 - 12:32, Güncelleme: 11.04.2022 - 12:32 1862+ kez okundu.
 

Tekstilkent’in Temeli Atıldı

Kurtalan Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliği ile hazırlanan Tekstilkent projesinin temeli atıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın destekleri, Kurtalan Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliği ile genç işsizliği sorununun çözümü kapsamında kurulacak tekstil fabrikalarının yapımına başlandı.İhalesinin ardından temeli atılan proje ile 800 kişiye iş imkanı sağlanacağını aktaran Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, “Kurtalan Belediyesi desteğinde özel müteşebbisler tarafından yapılan tesisler ile Kurtalan'ın tekstil şehri olmasında öncülük edecek olan bu yatırımda emeği ve desteği olanlara müteşekkiriz. Proje ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Kurtalan Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliği ile hazırlanan Tekstilkent projesinin temeli atıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın destekleri, Kurtalan Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliği ile genç işsizliği sorununun çözümü kapsamında kurulacak tekstil fabrikalarının yapımına başlandı.
İhalesinin ardından temeli atılan proje ile 800 kişiye iş imkanı sağlanacağını aktaran Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin,
“Kurtalan Belediyesi desteğinde özel müteşebbisler tarafından yapılan tesisler ile Kurtalan'ın tekstil şehri olmasında öncülük edecek olan bu yatırımda emeği ve desteği olanlara müteşekkiriz. Proje ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.