Terörist İsrail, Kurtalan’da protesto edildi

Güncel 12.05.2021 - 17:22, Güncelleme: 12.05.2021 - 17:22 1938+ kez okundu.
 

Terörist İsrail, Kurtalan’da protesto edildi

Kurtalan’da, İsrail'in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırıları protesto edildi. 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda düzenlenen etkinlikte şehitler için Kuran’ı kerim okunarak dualar edildi. Sivil toplum kuruluşları öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar, Türk ve Filistin bayrakları açarak tekbir getirdi, sloganlar attı. KOOPİŞ Sendikası Kurtalan Temsilcisi Mustafa Soysal, yaptığı açıklamada, İsrail’in vicdanları yaralayanve insanlıktan nasibini almamış uygulamalarının günbegün artmakta olduğunu söyledi. “Hazreti Muhammed’in miraca yükseldiği kutsal şehir Kudüs ve Müslümanların ilk mabedi olan Mescid-i Aksa’nın işgal altında olması bizler için utançtır” diyen soysal açıklamasını şöyle sürdürdü, "İsrail zulmüne bir an olsun ara vermemektedir. İsrail’in gücünün kaynağı kendisi değildir. Bu gücün nedeni İslam ülkelerindeki karar alma noktalarında bulunan kör, sağır ve dilsiz kimi yöneticilerinin duyansız ve şuursuz duruşlarından kaynaklanmaktadır. Asırlarca İslam Dünyasının hamiliğini yapmış ülkemiz Söz konusu Kudüs olunca 7’den 70’e tek yürek olmayı başarmış bir ülkedir. Bu duruş tüm ülkelere örnek olmalı, tüm Müslüman ülkeler sadece ve sadece güçten anlayan İsrail’e karşı asil duruşlarını göstermelidir.” dedi.  

Kurtalan’da, İsrail'in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırıları protesto edildi.

15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda düzenlenen etkinlikte şehitler için Kuran’ı kerim okunarak dualar edildi.

Sivil toplum kuruluşları öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar, Türk ve Filistin bayrakları açarak tekbir getirdi, sloganlar attı.

KOOPİŞ Sendikası Kurtalan Temsilcisi Mustafa Soysal, yaptığı açıklamada, İsrail’in vicdanları yaralayanve insanlıktan nasibini almamış uygulamalarının günbegün artmakta olduğunu söyledi.

“Hazreti Muhammed’in miraca yükseldiği kutsal şehir Kudüs ve Müslümanların ilk mabedi olan Mescid-i Aksa’nın işgal altında olması bizler için utançtır” diyen soysal açıklamasını şöyle sürdürdü,

"İsrail zulmüne bir an olsun ara vermemektedir. İsrail’in gücünün kaynağı kendisi değildir. Bu gücün nedeni İslam ülkelerindeki karar alma noktalarında bulunan kör, sağır ve dilsiz kimi yöneticilerinin duyansız ve şuursuz duruşlarından kaynaklanmaktadır. Asırlarca İslam Dünyasının hamiliğini yapmış ülkemiz Söz konusu Kudüs olunca 7’den 70’e tek yürek olmayı başarmış bir ülkedir. Bu duruş tüm ülkelere örnek olmalı, tüm Müslüman ülkeler sadece ve sadece güçten anlayan İsrail’e karşı asil duruşlarını göstermelidir.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.