TOKİ 2. Etap konutlarının yapımına başlandı

Güncel 29.05.2022 - 20:58, Güncelleme: 29.05.2022 - 20:58 2702+ kez okundu.
 

TOKİ 2. Etap konutlarının yapımına başlandı

TOKİ, Kurtalan’da 79 adet konut, altyapı ve çevre düzenleme inşaatı çalışmasına başladı.
Konutların yapımını üstlenen Kurtalan’da faaliyet gösteren firma sahibi Adil Uyanık, 2. Etap TOKİ konutlarının yapımına başlandığını söyledi.79 adet konutun inşaatı ile altyapısı ve çevre düzenlemesine ait yapım işinin belirlenen tarihte teslim edileceğini belirten Uyanık,“Seyrantepe Mahallesinde yapılacak konutların ihalesine artan maliyetler ve malzeme fiyat istikrarsızlığına rağmen teklif vererek yapımını üstlendik. İlçemizin menfaati bizim için ticaretten daha önemli olduğu için elimizi taşın altına koyduk. Ülkemizde inşaatlar şu anda tamamlanamazken Allah’a şükür biz 1. etap konutları bitirme aşamasına getirdik. Bu zor şartlara ve maliyetlere rağmen yapımını üstlendiğimiz 2. Etap TOKİ konutlarının da inşaat çalışmalarına başladık. Seyrantepe Mahallesindeki 79 konutluk projenin 48 adedi 2+1 olup 31 adedinin ise de 3+1'dir. Burada 2 adet iş merkez de bulunuyor. TOKİ’nin yapıları depreme dayanıklı yapılardır. Seyrantepe Mahallesinde yapacağı konutlar ilçenin gelişmesine de katkı sunacaktır. Mahallede şu an doğalgaz altyapısı bulunmuyor ancak konutların tamamlanmasıyla doğalgaz altyapısı döşenerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak. Özelliklede bizim bölgede artan konut ihtiyacını bir nebze olsun karşılayarak kiraların düşmesinde, daire fiyatlarının düşmesinde faydası olacaktır. Konutların ilçemize hayırlı olmasını diliyor, TOKİ’nin sosyal konut projelerinin ilçemizde devam etmesini diliyorum" dedi.Uyanık, 2. Etap TOKİ konutlarının kura satış ve diğer bilgiler için TOKİ, Ziraat Bankası ve Halk Bankası’ndan bilgi alınabileceğini sözlerine ekledi.
TOKİ, Kurtalan’da 79 adet konut, altyapı ve çevre düzenleme inşaatı çalışmasına başladı.

Konutların yapımını üstlenen Kurtalan’da faaliyet gösteren firma sahibi Adil Uyanık, 2. Etap TOKİ konutlarının yapımına başlandığını söyledi.
79 adet konutun inşaatı ile altyapısı ve çevre düzenlemesine ait yapım işinin belirlenen tarihte teslim edileceğini belirten Uyanık,
“Seyrantepe Mahallesinde yapılacak konutların ihalesine artan maliyetler ve malzeme fiyat istikrarsızlığına rağmen teklif vererek yapımını üstlendik. İlçemizin menfaati bizim için ticaretten daha önemli olduğu için elimizi taşın altına koyduk. Ülkemizde inşaatlar şu anda tamamlanamazken Allah’a şükür biz 1. etap konutları bitirme aşamasına getirdik.
Bu zor şartlara ve maliyetlere rağmen yapımını üstlendiğimiz 2. Etap TOKİ konutlarının da inşaat çalışmalarına başladık. Seyrantepe Mahallesindeki 79 konutluk projenin 48 adedi 2+1 olup 31 adedinin ise de 3+1'dir. Burada 2 adet iş merkez de bulunuyor.
TOKİ’nin yapıları depreme dayanıklı yapılardır. Seyrantepe Mahallesinde yapacağı konutlar ilçenin gelişmesine de katkı sunacaktır. Mahallede şu an doğalgaz altyapısı bulunmuyor ancak konutların tamamlanmasıyla doğalgaz altyapısı döşenerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak. Özelliklede bizim bölgede artan konut ihtiyacını bir nebze olsun karşılayarak kiraların düşmesinde, daire fiyatlarının düşmesinde faydası olacaktır. Konutların ilçemize hayırlı olmasını diliyor, TOKİ’nin sosyal konut projelerinin ilçemizde devam etmesini diliyorum" dedi.
Uyanık, 2. Etap TOKİ konutlarının kura satış ve diğer bilgiler için TOKİ, Ziraat Bankası ve Halk Bankası’ndan bilgi alınabileceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.