TOKİ 2. Etap konutlarının yapımına başlanıyor

Güncel 12.04.2022 - 20:27, Güncelleme: 12.04.2022 - 20:27 1533+ kez okundu.
 

TOKİ 2. Etap konutlarının yapımına başlanıyor

Kurtalan’da TOKİ 2. etap konutlarının inşaat çalışmalarına başlanıyor.
Konut sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ konutlarının yapımına başlanıyor. 1. Etap Toki’nin yapımını üstlenen Adil Uyanık, 2. Etap Toki’nin de yapım ihalesini almaya hak kazandı. Uyanık, 2 etap Toki’nin yer tesliminin ardından inşaat çalışmalarına başlanacağını söyledi. Daha önce 110 konut inşaatı yapımına başlandığını ve çalışmalarda sona gelindiğini aktaran Uyanık, 2. Etap TOKİ’de 79 adet konut yapılacağını söyledi.  Yeni projenin Seyrantepe Mahallesinde yapılacağını belirten Uyanık, “TOKİ konutlarının inşaatına kısa bir süre içerisinde başlayacağız. İlçemizde yaşayan insanlara iş sahası kazandırdığımız için mutluyuz. Kurtalan’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. Hayırseverliği ile tanınan ve ilçe halkına iş istihdamı oluşturan Adil Uyanık’ın TOKİ konutlarının yapım ihalesini kazanması ilçe halkı tarafından sevinçle karşılandı.
Kurtalan’da TOKİ 2. etap konutlarının inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Konut sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ konutlarının yapımına başlanıyor.

1. Etap Toki’nin yapımını üstlenen Adil Uyanık, 2. Etap Toki’nin de yapım ihalesini almaya hak kazandı.

Uyanık, 2 etap Toki’nin yer tesliminin ardından inşaat çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Daha önce 110 konut inşaatı yapımına başlandığını ve çalışmalarda sona gelindiğini aktaran Uyanık, 2. Etap TOKİ’de 79 adet konut yapılacağını söyledi.

 Yeni projenin Seyrantepe Mahallesinde yapılacağını belirten Uyanık,

“TOKİ konutlarının inşaatına kısa bir süre içerisinde başlayacağız. İlçemizde yaşayan insanlara iş sahası kazandırdığımız için mutluyuz. Kurtalan’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Hayırseverliği ile tanınan ve ilçe halkına iş istihdamı oluşturan Adil Uyanık’ın TOKİ konutlarının yapım ihalesini kazanması ilçe halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.