TOKİ konutlarının temel kazısı başladı

Güncel 13.06.2022 - 16:07, Güncelleme: 13.06.2022 - 16:07 1725+ kez okundu.
 

TOKİ konutlarının temel kazısı başladı

Kurtalan’da 2. Etap TOKİ konutlarının temel kazı çalışmaları başladı.
Kurtalan’da Seyrantepe Mahallesi’nde yapılacak olan 2. Etap TOKİ konutlarının temel kazı çalışmalarına başlandı. Konutların yapımını üstlenen Kurtalanlı işadamı Adil Uyanık, dar gelirli aileler için yapılacak olan konutların temel kazı çalışmalarının başladığını söyledi. Dar gelirli aileler için yapılacak TOKİ konutlarının ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunan Uyanık, "Seyrantepe Mahallesi’nde yapılacak 79 konutun temel kazısına hayırlısıyla başladık. Bu konutların 48 tanesi 2+1'dir. 31 tanesi de 3+1'dir. Burada 2 tane de iş merkezi var. TOKİ ilçemizde yaptığı konutlarla bir nebze olsun kiraların düşmesinde, binaların maliyetinin düşmesinde fayda sağlıyor. İlçemize bu konutların yapılmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Kurtalan’da 2. Etap TOKİ konutlarının temel kazı çalışmaları başladı.

Kurtalan’da Seyrantepe Mahallesi’nde yapılacak olan 2. Etap TOKİ konutlarının temel kazı çalışmalarına başlandı.

Konutların yapımını üstlenen Kurtalanlı işadamı Adil Uyanık, dar gelirli aileler için yapılacak olan konutların temel kazı çalışmalarının başladığını söyledi.

Dar gelirli aileler için yapılacak TOKİ konutlarının ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunan Uyanık,

"Seyrantepe Mahallesi’nde yapılacak 79 konutun temel kazısına hayırlısıyla başladık. Bu konutların 48 tanesi 2+1'dir. 31 tanesi de 3+1'dir. Burada 2 tane de iş merkezi var. TOKİ ilçemizde yaptığı konutlarla bir nebze olsun kiraların düşmesinde, binaların maliyetinin düşmesinde fayda sağlıyor. İlçemize bu konutların yapılmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.