Toki Kurtalan’da 79 konut inşa edecek

Güncel 06.02.2022 - 19:28, Güncelleme: 06.02.2022 - 19:28 1367+ kez okundu.
 

Toki Kurtalan’da 79 konut inşa edecek

Kurtalan’da yapılan 1.Etap TOKİ konutlarının inşaatına başlanmasının ardından 2. Etap TOKİ konutlarının yapımı için start veriliyor.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kurtalan’da yapılacak 79 konutluk projenin ihalesi, 11 Mart 2022 tarihinde yapılacak.Toki, Beykent Mahallesi 2 etap 79 adet konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi İşinin Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceğini duyurdu.Yapılan ihale duyurusunda, konvansiyonel kalıp sistemiyle 79 Adet Konut ve 1 adet 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacağı belirtildi.İhalenin 11 Mart 2022 tarihinde Ankara’da yapılacağı, ihalenin ardından ihaleyi alan firma ile TOKİ arasında imzalanacak sözleşme tarihinden itibaren 10 gün içerisinde yer teslimi yapılacağı kaydedildi.Konutların yapım süresi ise yer teslim tarihinden itibaren 500 takvim günü olacağı bildirildi.
Kurtalan’da yapılan 1.Etap TOKİ konutlarının inşaatına başlanmasının ardından 2. Etap TOKİ konutlarının yapımı için start veriliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kurtalan’da yapılacak 79 konutluk projenin ihalesi, 11 Mart 2022 tarihinde yapılacak.
Toki, Beykent Mahallesi 2 etap 79 adet konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi İşinin Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceğini duyurdu.
Yapılan ihale duyurusunda, konvansiyonel kalıp sistemiyle 79 Adet Konut ve 1 adet 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacağı belirtildi.
İhalenin 11 Mart 2022 tarihinde Ankara’da yapılacağı, ihalenin ardından ihaleyi alan firma ile TOKİ arasında imzalanacak sözleşme tarihinden itibaren 10 gün içerisinde yer teslimi yapılacağı kaydedildi.
Konutların yapım süresi ise yer teslim tarihinden itibaren 500 takvim günü olacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.