Toplumsal Olaylara Müdahale Tatbikatı, Gerçeği Aratmadı

Güncel 26.12.2021 - 21:02, Güncelleme: 26.12.2021 - 21:02 1324+ kez okundu.
 

Toplumsal Olaylara Müdahale Tatbikatı, Gerçeği Aratmadı

Siirt’te çevik kuvvet, toplumsal olaylara müdahale tatbikatı gerçekleştirdi.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği toplumsal olaylara müdahale tatbikatı gerçeğini aratmadı.İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi Müdürlüğü organizasyonunda, TEM, Güvenlik ve Asayiş Müdürlüğü ekipleri, Özel Harekât Atış Poligonunda toplumsal olaylara müdahale tatbikatı yaptı.Tatbikatta senaryo gereği izinsiz gösteri yapan temsili eylemciler, bazı marjinal grupların dâhil olmasıyla polise taş ve molotofkokteyli ile saldırdı.Biber gazı ve ses bombalarının kullanıldığı tatbikatta, eylemciler kısa sürede etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.Tatbikatı, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri izledi.Vali Hacıbektaşoğlu, kentin huzur ve güvenliği için gece/gündüz çalışan tüm güvenlik birimlerine teşekkür etti.Tatbikatı gerçekleştiren polis ekiplerini kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, tatbikatın, olası yasadışı gösteri esnasında müdahale ve gözaltı şekillerini canlı tutmak amacıyla düzenlediğini söyledi.
Siirt’te çevik kuvvet, toplumsal olaylara müdahale tatbikatı gerçekleştirdi.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği toplumsal olaylara müdahale tatbikatı gerçeğini aratmadı.
İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi Müdürlüğü organizasyonunda, TEM, Güvenlik ve Asayiş Müdürlüğü ekipleri, Özel Harekât Atış Poligonunda toplumsal olaylara müdahale tatbikatı yaptı.
Tatbikatta senaryo gereği izinsiz gösteri yapan temsili eylemciler, bazı marjinal grupların dâhil olmasıyla polise taş ve molotofkokteyli ile saldırdı.
Biber gazı ve ses bombalarının kullanıldığı tatbikatta, eylemciler kısa sürede etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
Tatbikatı, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri izledi.
Vali Hacıbektaşoğlu, kentin huzur ve güvenliği için gece/gündüz çalışan tüm güvenlik birimlerine teşekkür etti.
Tatbikatı gerçekleştiren polis ekiplerini kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, tatbikatın, olası yasadışı gösteri esnasında müdahale ve gözaltı şekillerini canlı tutmak amacıyla düzenlediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.