Trafik kazası: 2 Yaralı

Güncel 27.04.2022 - 18:19, Güncelleme: 27.04.2022 - 18:19 2037+ kez okundu.
 

Trafik kazası: 2 Yaralı

Kurtalan'da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil kaza yaptı. Kazada sürücü ve beraberindeki yaralandı.
Edinilen bilgilere kaza, Kurtalan-Beşiri Karayolunda meydana geldi. Batman’dan Siirt istikametine giden plakası ve sürücü ismi öğrenilemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte bir bayan toplam 2 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil ekiplerince yaralıların biri Kurtalan diğeri ise Beşiri ilçe Devlet Hastanesine sevk edildi. Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı
Kurtalan'da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil kaza yaptı. Kazada sürücü ve beraberindeki yaralandı.

Edinilen bilgilere kaza, Kurtalan-Beşiri Karayolunda meydana geldi. Batman’dan Siirt istikametine giden plakası ve sürücü ismi öğrenilemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte bir bayan toplam 2 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil ekiplerince yaralıların biri Kurtalan diğeri ise Beşiri ilçe Devlet Hastanesine sevk edildi.

Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.