TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Güncel 26.12.2021 - 21:03, Güncelleme: 26.12.2021 - 21:03 2007+ kez okundu.
 

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Kurtalan’da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı
Kurtalan Anadolu Lisesi fuarın açılışına Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.Araştırma ve inceleme alanında hazırlanan projelerin yer aldığı stantları gezen Tekin ve beraberindeki heyet, öğrencilerden projelere ilişkin bilgi aldı.Tekin, bu tür fuarların öğrencilerde bilimsel farkındalığı arttırdığını ve kendilerini geliştirmek için önemli bir basamak teşkil ettiğini söyledi.Birçok alanda pratik zekayı ortaya çıkaran projelerle öğrencilerin özgüven kazanmalarının da sağlandığını ifade eden Tekin, projelerde emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri proje ve çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.
Kurtalan’da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Kurtalan Anadolu Lisesi fuarın açılışına Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Araştırma ve inceleme alanında hazırlanan projelerin yer aldığı stantları gezen Tekin ve beraberindeki heyet, öğrencilerden projelere ilişkin bilgi aldı.
Tekin, bu tür fuarların öğrencilerde bilimsel farkındalığı arttırdığını ve kendilerini geliştirmek için önemli bir basamak teşkil ettiğini söyledi.
Birçok alanda pratik zekayı ortaya çıkaran projelerle öğrencilerin özgüven kazanmalarının da sağlandığını ifade eden Tekin, projelerde emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri proje ve çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.