Tuna: “Yağ kuyrukları yoksulluğun göstergesi”

Güncel 09.10.2022 - 20:25, Güncelleme: 09.10.2022 - 20:25 1122+ kez okundu.
 

Tuna: “Yağ kuyrukları yoksulluğun göstergesi”

Demokrasi ve Atılım Partisi Kurtalan İlçe Başkanı M. Zakir Tuna, yağ kuyruklarının yoksulluğun göstergesi olduğunu söyledi.
Demokrasi ve Atılım Partisi Kurtalan İlçe Başkanı M. Zakir Tuna, vatandaşların 5 litre sıvı yağı 17 TL daha ucuza alabilmek için metrelerce kuyruk oluşturduğunu söyledi.“Bu manzara, içinde bulunduğumuz ekonomik buhranın ve nasıl bir yokluk ve yoksulluğun içinde olduğumuzun bariz göstergesi” diyen Tuna,“Türkiye'de halkın yakın tarihte tanık olduğu gıda kuyruklarına yenileri ekleniyor. Kurtalan TMO’nun önünde vatandaşlar 17 TL daha ucuza yağ alabilmek için metrelerce kuyruk oluşturuyor. Halkımız ekonomik kriz nedeniyle en ucuza erişebilmek için saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kalıyor. Her gün peş peşe gelen zamlardan dolayı, vatandaşın alım gücü zayıflayınca, ucuz yağ, pirinç ve diğer temel gıda maddelerine erişmek için kuyruklara mahkum edilmiş durumda. İnşallah, DEVA iktidarında halkımızı bu eziyetten kurtaracağız. Çiftçilerimizi destekleyerek halkımızın temel gıda ürünlerine uygun fiyata erişmesini sağlayacağız” dedi.
Demokrasi ve Atılım Partisi Kurtalan İlçe Başkanı M. Zakir Tuna, yağ kuyruklarının yoksulluğun göstergesi olduğunu söyledi.

Demokrasi ve Atılım Partisi Kurtalan İlçe Başkanı M. Zakir Tuna, vatandaşların 5 litre sıvı yağı 17 TL daha ucuza alabilmek için metrelerce kuyruk oluşturduğunu söyledi.
“Bu manzara, içinde bulunduğumuz ekonomik buhranın ve nasıl bir yokluk ve yoksulluğun içinde olduğumuzun bariz göstergesi” diyen Tuna,
“Türkiye'de halkın yakın tarihte tanık olduğu gıda kuyruklarına yenileri ekleniyor. Kurtalan TMO’nun önünde vatandaşlar 17 TL daha ucuza yağ alabilmek için metrelerce kuyruk oluşturuyor. Halkımız ekonomik kriz nedeniyle en ucuza erişebilmek için saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kalıyor.
Her gün peş peşe gelen zamlardan dolayı, vatandaşın alım gücü zayıflayınca, ucuz yağ, pirinç ve diğer temel gıda maddelerine erişmek için kuyruklara mahkum edilmiş durumda. İnşallah, DEVA iktidarında halkımızı bu eziyetten kurtaracağız. Çiftçilerimizi destekleyerek halkımızın temel gıda ürünlerine uygun fiyata erişmesini sağlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.