Türk Kızılay Siirt Şubesinden ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Güncel 31.01.2021 - 21:42, Güncelleme: 31.01.2021 - 21:42 2138+ kez okundu.
 

Türk Kızılay Siirt Şubesinden ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Türk Kızılay Siirt Şubesince doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere sevgi bohçası desteğinde bulunuldu.
Kızılay Siirt Şubesi Başkanı Nihat Altunç, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 20 anneye, Kurtalan Devlet Hastanesinde de 10 anneye destekte bulunulduğunu belirtti.Kızılay bağışçılarının desteğiyle alınan ve içinde anne ve bebeklerin ihtiyacını karşılayan malzemelerin Kızılay gönüllülerince hastaneye yetkililerine teslim edildiğini dile getiren Altunç, desteklerin önümüzdeki zamanda da devam edeceğini kaydetti.
Türk Kızılay Siirt Şubesince doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere sevgi bohçası desteğinde bulunuldu.

Kızılay Siirt Şubesi Başkanı Nihat Altunç, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 20 anneye, Kurtalan Devlet Hastanesinde de 10 anneye destekte bulunulduğunu belirtti.
Kızılay bağışçılarının desteğiyle alınan ve içinde anne ve bebeklerin ihtiyacını karşılayan malzemelerin Kızılay gönüllülerince hastaneye yetkililerine teslim edildiğini dile getiren Altunç, desteklerin önümüzdeki zamanda da devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.