Türk Kızılay, Vefa ve İHH İnsani Yardım Vakfından yetim çocukları bulunan ailelere yemek ve nakdi yardım

Güncel 30.04.2021 - 11:01, Güncelleme: 30.04.2021 - 11:01 2270+ kez okundu.
 

Türk Kızılay, Vefa ve İHH İnsani Yardım Vakfından yetim çocukları bulunan ailelere yemek ve nakdi yardım

Siirt'te Dünya Yetimler Günü dolayısıyla yetim çocukları bulunan ailelere yemek ve nakdi yardım yapıldı, çocuklara da hediyeler verildi.
Türk Kızılay Siirt Şubesi, Siirt Vefa Sosyal Destek Grubu ile İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ekipleri, Barış Mahallesinde bir etkinlik düzenledi. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara meyve suyu ve kek ikram edildi, balonlarla gösteri yapıldı. Etkinlik sorumlusu İHH gönüllüsü Mihraç Teğin, ramazan boyunca yardım çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Ailelere yönelik yemek ve nakdi yardımların devam ettiğini dile getiren Teğin, "Ramazanın çocukların hafızalarında kalmasını sağlamak için güzel bir etkinlik yaptık. Onların yüzündeki gülümseme bize en büyük hediye. Türk Kızılay ramazanın başından bu yana yemek desteğini esirgemedi. Vefa Sosyal Destek Grubu da bizlere araç desteği verdi. Bu katkılarla çalışmalarımızı sürdürdük." dedi.
Siirt'te Dünya Yetimler Günü dolayısıyla yetim çocukları bulunan ailelere yemek ve nakdi yardım yapıldı, çocuklara da hediyeler verildi.

Türk Kızılay Siirt Şubesi, Siirt Vefa Sosyal Destek Grubu ile İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ekipleri, Barış Mahallesinde bir etkinlik düzenledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara meyve suyu ve kek ikram edildi, balonlarla gösteri yapıldı.

Etkinlik sorumlusu İHH gönüllüsü Mihraç Teğin, ramazan boyunca yardım çalışmalarının devam edeceğini söyledi.


Ailelere yönelik yemek ve nakdi yardımların devam ettiğini dile getiren Teğin, "Ramazanın çocukların hafızalarında kalmasını sağlamak için güzel bir etkinlik yaptık. Onların yüzündeki gülümseme bize en büyük hediye. Türk Kızılay ramazanın başından bu yana yemek desteğini esirgemedi. Vefa Sosyal Destek Grubu da bizlere araç desteği verdi. Bu katkılarla çalışmalarımızı sürdürdük." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.