Umre ödüllü Siyer Yarışması düzenleniyor

Güncel 06.11.2022 - 20:46, Güncelleme: 06.11.2022 - 20:46 1293+ kez okundu.
 

Umre ödüllü Siyer Yarışması düzenleniyor

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından her yıl Türkiye genelinde düzenlen Siyer Yarışması'nın bu yıl 12 Şubat 2023 tarihinde yapılacağı duyuruldu.
12'ncisi düzenlenecek olan yarışmada dereceye girenlere; aralarında "umre"nin de olduğu çok sayıda ödül verileceği belirtildi.Peygamber Sevdalılar Vakfı Kurtalan İlçe Temsilcisi Muhammed Yasin Güzel, "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla 12 Şubat 2023 tarihinde Siyer Yarışması düzenleneceğini söyledi.Tüm halkı yarışmaya katılım göstermeye çağıran Güzel, amaçlarının Peygamber sevgisini aşılamak, O'nu anlamak, yaşamak ve O'nun rol model alınmasını sağlamak olduğunu belirterek,"Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak birçok etkinliğin yanı sıra 2012 yılından bu yana her yıl düzenli olarak Türkiye geneli ödüllü Siyer Yarışması düzenliyoruz. Siyer Yarışması düzenlememizin en büyük amacı; Peygamber Efendimizin hayatının okunması ve yaşanmasıdır. 'O'nu oku, O'nu yaşa' temalı Siyer yarışmamıza katılacak bütün kardeşlerimize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.Yarışmanın başvuru işlemlerinin 7 Ekim ile 22 Ocak 2023 tarihleri arasında http://peygambersevdalilari.com web sitesi üzerinden yapılacağını belirten Güzel, "Yarışma, Peygamber Sevdalıları Vakfınca belirlenen http://peygambersevdalilari.com web sayfasında yayınlanacak olan yarışma merkezlerinde, 12 Şubat 2023 Pazar 11.00-12.30 saatleri arasında tek oturumda aynı anda yapılacaktır. Ayrıca yarışmacılara, yarışmaya giriş yerleri e-posta/sms yolu ile bilgilendirme yapılabilecektir” dedi. "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenecek Siyer Yarışmasının kategorileri ve sorumlu kitaplar hakkında da bilgi veren güzel:Birinci ve 2'nci kategori: Yazar Sadullah Aydın'ın Semere Yayıncılıktan çıkan 'Benim Canım Peygamberim' adlı eser, 3'üncü ve 4'üncü kategori: Yazar Mehmet Emin Sütçü'nün Semere Yayıncılıktan çıkan 'Server-i Enbiya' adlı eser olacaktır”Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verileceğini aktaran Güzel,“Birinci kategoride: Dizüstü bilgisayar, bisiklet, tablet, akıllı bileklik saat gibi toplamda 400 ödül.2'nci kategoride: Dizüstü bilgisayar, bisiklet, tablet, drone ve teleskop gibi toplamda 600 ödül.3'üncü kategoride: Dizüstü bilgisayar, çeyrek altın, tablet, drone ve teleskop gibi toplamda 150 ödül.4'üncü kategoride: Dizüstü bilgisayar, yarım altın, çeyrek altın ve kol saati gibi toplamda 150 ödül olacaktır. Bu ödüller haricinde umre ödülü de verilecek. 3'üncü kategoriye (Lise) bir, 4'üncü kategoriye (Yetişkinler) de 2 umre ödülü verilecek” dedi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından her yıl Türkiye genelinde düzenlen Siyer Yarışması'nın bu yıl 12 Şubat 2023 tarihinde yapılacağı duyuruldu.

12'ncisi düzenlenecek olan yarışmada dereceye girenlere; aralarında "umre"nin de olduğu çok sayıda ödül verileceği belirtildi.
Peygamber Sevdalılar Vakfı Kurtalan İlçe Temsilcisi Muhammed Yasin Güzel, "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla 12 Şubat 2023 tarihinde Siyer Yarışması düzenleneceğini söyledi.
Tüm halkı yarışmaya katılım göstermeye çağıran Güzel, amaçlarının Peygamber sevgisini aşılamak, O'nu anlamak, yaşamak ve O'nun rol model alınmasını sağlamak olduğunu belirterek,
"Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak birçok etkinliğin yanı sıra 2012 yılından bu yana her yıl düzenli olarak Türkiye geneli ödüllü Siyer Yarışması düzenliyoruz. Siyer Yarışması düzenlememizin en büyük amacı; Peygamber Efendimizin hayatının okunması ve yaşanmasıdır. 'O'nu oku, O'nu yaşa' temalı Siyer yarışmamıza katılacak bütün kardeşlerimize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
Yarışmanın başvuru işlemlerinin 7 Ekim ile 22 Ocak 2023 tarihleri arasında http://peygambersevdalilari.com web sitesi üzerinden yapılacağını belirten Güzel, "Yarışma, Peygamber Sevdalıları Vakfınca belirlenen http://peygambersevdalilari.com web sayfasında yayınlanacak olan yarışma merkezlerinde, 12 Şubat 2023 Pazar 11.00-12.30 saatleri arasında tek oturumda aynı anda yapılacaktır. Ayrıca yarışmacılara, yarışmaya giriş yerleri e-posta/sms yolu ile bilgilendirme yapılabilecektir” dedi.
"O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenecek Siyer Yarışmasının kategorileri ve sorumlu kitaplar hakkında da bilgi veren güzel:
Birinci ve 2'nci kategori: Yazar Sadullah Aydın'ın Semere Yayıncılıktan çıkan 'Benim Canım Peygamberim' adlı eser, 3'üncü ve 4'üncü kategori: Yazar Mehmet Emin Sütçü'nün Semere Yayıncılıktan çıkan 'Server-i Enbiya' adlı eser olacaktır”
Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verileceğini aktaran Güzel,
“Birinci kategoride: Dizüstü bilgisayar, bisiklet, tablet, akıllı bileklik saat gibi toplamda 400 ödül.
2'nci kategoride: Dizüstü bilgisayar, bisiklet, tablet, drone ve teleskop gibi toplamda 600 ödül.
3'üncü kategoride: Dizüstü bilgisayar, çeyrek altın, tablet, drone ve teleskop gibi toplamda 150 ödül.
4'üncü kategoride: Dizüstü bilgisayar, yarım altın, çeyrek altın ve kol saati gibi toplamda 150 ödül olacaktır. Bu ödüller haricinde umre ödülü de verilecek. 3'üncü kategoriye (Lise) bir, 4'üncü kategoriye (Yetişkinler) de 2 umre ödülü verilecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.