Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı

Güncel 11.09.2022 - 19:45, Güncelleme: 11.09.2022 - 19:45 1960+ kez okundu.
 

Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı

Kurtalan’da Üniversite Güvenlik Koordinasyon toplantısı yapıldı.
Öğrencilerin 2022-2023 eğitim-öğretim yılını güven ve huzur ortamı içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla alınan genel tedbirleri gözden geçirmek üzere düzenlenen “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı” Kurtalan Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilçedeki eğitim-öğretim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde sürdürülmesi ve yaşanabilecek olumsuz durumların önlenmesi açısından ilgili tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalışarak üniversite ve yurt bölgelerinde öğrencilerle ilgili gerekli tedbirler ele alındı.Toplantıya İlçe Jandarma Yüzbaşı Ali İnce, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir, Kurtalan Meslek Yüksekokulu Müdürü Fatih Çığ, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Ebubekir Menak ve ilgili personeller katıldı.
Kurtalan’da Üniversite Güvenlik Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Öğrencilerin 2022-2023 eğitim-öğretim yılını güven ve huzur ortamı içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla alınan genel tedbirleri gözden geçirmek üzere düzenlenen “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı” Kurtalan Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilçedeki eğitim-öğretim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde sürdürülmesi ve yaşanabilecek olumsuz durumların önlenmesi açısından ilgili tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalışarak üniversite ve yurt bölgelerinde öğrencilerle ilgili gerekli tedbirler ele alındı.
Toplantıya İlçe Jandarma Yüzbaşı Ali İnce, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir, Kurtalan Meslek Yüksekokulu Müdürü Fatih Çığ, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Ebubekir Menak ve ilgili personeller katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.