Üniversite güvenlik toplantısı

Güncel 10.10.2021 - 21:47, Güncelleme: 10.10.2021 - 21:47 1653+ kez okundu.
 

Üniversite güvenlik toplantısı

Kurtalan’da üniversite güvenlik koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.
Kurtalan’da eğitim alan öğrencilerin 2021-2022 eğitim-öğretim yılını güven ve huzur ortamı içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla alınan genel tedbirleri gözden geçirmek üzere düzenlenen “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı” Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin başkanlığında gerçekleştirildi.Sorunsuz bir Eğitim-Öğretim yılı geçirilmesi temennisinde bulunan Tekin yaşanabilecek olumsuz durumların önlenmesi açısından ilgili tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalışarak üniversite ve yurt bölgelerinde öğrencilerle ilgili gerekli tedbirlerin alınması yönünde talimat verdi.Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, Kurtalan Meslek Yüksekokulu Müdürü Fatih Çığ, KYK Yurt Müdür Vekili Ethem Güran ve ilgili personeller katıldı.
Kurtalan’da üniversite güvenlik koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Kurtalan’da eğitim alan öğrencilerin 2021-2022 eğitim-öğretim yılını güven ve huzur ortamı içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla alınan genel tedbirleri gözden geçirmek üzere düzenlenen “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı” Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin başkanlığında gerçekleştirildi.
Sorunsuz bir Eğitim-Öğretim yılı geçirilmesi temennisinde bulunan Tekin yaşanabilecek olumsuz durumların önlenmesi açısından ilgili tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalışarak üniversite ve yurt bölgelerinde öğrencilerle ilgili gerekli tedbirlerin alınması yönünde talimat verdi.
Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, Kurtalan Meslek Yüksekokulu Müdürü Fatih Çığ, KYK Yurt Müdür Vekili Ethem Güran ve ilgili personeller katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.