Üniversite öğrencilerine belediyeden destek

Güncel 23.03.2022 - 15:40, Güncelleme: 23.03.2022 - 15:40 2146+ kez okundu.
 

Üniversite öğrencilerine belediyeden destek

Kurtalan İlçesine bağlı Kayabağlar Belediyesi, beldede ikamet eden üniversite öğrencilerine katkı verileceğini duyurdu.
Kayabağlar Belediyesi, üniversiteli gençlerin eğitim hayatına katkı sunmak amacıyla üniversite okuyan öğrencilere yönelik destek çalışması hazırladı. Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven yaptığı açıklamada, yarının mimarı olacak gençlere desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek şunları söyledi. “Eğitimli ve çalışkan gençlerimizi, azim dolu mücadeleyle parlak bir gelecek beklediğinden eminim. Bu amaç doğrultusunda yarınımızın mimarı olacak değerli gençlerimize destek olmak için bütün imkanlarımızı seferber etmeye hazır ve nazırız. Başvuruda bulunacak öğrenciler öğrenci belgelerini ve başvuru dilekçelerini dijital ortamda kayabaglarbelediyesi56@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.” dedi. Seven, başvuruların 10 Nisan tarihine kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.
Kurtalan İlçesine bağlı Kayabağlar Belediyesi, beldede ikamet eden üniversite öğrencilerine katkı verileceğini duyurdu.

Kayabağlar Belediyesi, üniversiteli gençlerin eğitim hayatına katkı sunmak amacıyla üniversite okuyan öğrencilere yönelik destek çalışması hazırladı.

Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven yaptığı açıklamada, yarının mimarı olacak gençlere desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek şunları söyledi.

“Eğitimli ve çalışkan gençlerimizi, azim dolu mücadeleyle parlak bir gelecek beklediğinden eminim. Bu amaç doğrultusunda yarınımızın mimarı olacak değerli gençlerimize destek olmak için bütün imkanlarımızı seferber etmeye hazır ve nazırız.

Başvuruda bulunacak öğrenciler öğrenci belgelerini ve başvuru dilekçelerini dijital ortamda kayabaglarbelediyesi56@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.” dedi.

Seven, başvuruların 10 Nisan tarihine kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.