Uyanık’tan teşekkür

Güncel 09.10.2022 - 20:23, Güncelleme: 09.10.2022 - 20:23 1659+ kez okundu.
 

Uyanık’tan teşekkür

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kuruluna üyeliğine seçilen Kurtalanlı işadamı Adil Uyanık, kendisine oy veren ve vermeyen herkese teşekkür etti.
Geçtiğimiz hafta içi gerçekleştirilen Siirt Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Güven Kuzu’nun listesinden Siirt Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kuruluna seçilen Kurtalanlı iş adamı Adil Uyanık, oda üyelerine teşekkür etti.Siirt Ticaret Sanayi Odasında gerçekleştirilen seçimlerde 'Beyaz' listede yarışan Güven Kuzu'nun listesinde yer alan Adil Uyanık, seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini söyledi.Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis başkan yardımcılığına seçildiğini belirten Uyanık,“Kurtalan’da uzun yıllardır ticaretle uğraşıyorum. Kurtalan’ın gelişimi ve kalkınması için bütün yatırımlarımı ilçede yaparak iş istihdamı sağlamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz hafta içi gerçekleştirilen Siirt’in Sanayi ve Ticaret Odası seçimlerinde Güven Kuzu’nun listesinden yönetim kuruluna seçildim. Kurtalanlı iş adamımız Faruk Seven de yönetim kuruluna seçildi. Mecliste gerçekleştirilen seçimlerde ise odanın meclis başkan yardımcılığına seçildim. Her zaman iş adamlarımızın sesi olacağız. Önümüzdeki seçimlerde Kurtalanlı iş adamlarımızın yapacağı her oluşumda yer almaya hazırız. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.Siirt Ticaret ve Sanayi odası Başkanlığı seçimlerinde bize oy veren ve vermeyen Siirt ve ilçelerinde kayıtlı olan tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman yanlarında olduğumu ifade etmek isterim. Seçim sonucu hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kuruluna üyeliğine seçilen Kurtalanlı işadamı Adil Uyanık, kendisine oy veren ve vermeyen herkese teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta içi gerçekleştirilen Siirt Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Güven Kuzu’nun listesinden Siirt Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kuruluna seçilen Kurtalanlı iş adamı Adil Uyanık, oda üyelerine teşekkür etti.
Siirt Ticaret Sanayi Odasında gerçekleştirilen seçimlerde 'Beyaz' listede yarışan Güven Kuzu'nun listesinde yer alan Adil Uyanık, seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini söyledi.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis başkan yardımcılığına seçildiğini belirten Uyanık,
“Kurtalan’da uzun yıllardır ticaretle uğraşıyorum. Kurtalan’ın gelişimi ve kalkınması için bütün yatırımlarımı ilçede yaparak iş istihdamı sağlamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz hafta içi gerçekleştirilen Siirt’in Sanayi ve Ticaret Odası seçimlerinde Güven Kuzu’nun listesinden yönetim kuruluna seçildim. Kurtalanlı iş adamımız Faruk Seven de yönetim kuruluna seçildi. Mecliste gerçekleştirilen seçimlerde ise odanın meclis başkan yardımcılığına seçildim. Her zaman iş adamlarımızın sesi olacağız. Önümüzdeki seçimlerde Kurtalanlı iş adamlarımızın yapacağı her oluşumda yer almaya hazırız. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.
Siirt Ticaret ve Sanayi odası Başkanlığı seçimlerinde bize oy veren ve vermeyen Siirt ve ilçelerinde kayıtlı olan tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman yanlarında olduğumu ifade etmek isterim. Seçim sonucu hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.