Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Güncel 17.10.2021 - 19:57, Güncelleme: 17.10.2021 - 19:57 760+ kez okundu.
 

Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Siirt'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.Batı Mahallesi'nde bir şüphelinin adresinde aramaya yapan polis ekipleri, 27,77 gram eroin, 2 sentetik ecza, üst aramasında ise 5 fişek eroin ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 430 lira para ele geçirdi.Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Siirt'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.
Batı Mahallesi'nde bir şüphelinin adresinde aramaya yapan polis ekipleri, 27,77 gram eroin, 2 sentetik ecza, üst aramasında ise 5 fişek eroin ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 430 lira para ele geçirdi.
Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.