Uyuşturucu satıcıları yakalandı

Güncel 05.02.2023 - 23:16, Güncelleme: 05.02.2023 - 23:16 1793+ kez okundu.
 

Uyuşturucu satıcıları yakalandı

Kurtalan’da jandarma ekiplerinden kaçmaya çalışan uyuşturucu tacirleri yakalandı.
Kurtalan’da jandarma ekiplerinin "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan ve bu sırada otomobilden uyuşturucu paketlerini dışarı atan 2 şüpheli tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığının terör ve organize suç örgütlerinin finans kaynaklarının kurutulması ve uyuşturucu imal ve ticareti ile kullanımının önlenmesine yönelik çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliler R.K. ve A.B'nin Diyarbakır'dan Siirt'e uyuşturucu sevk edeceği bilgisi üzerine harekete geçti. Fiziki takip sonucu Kurtalan ilçesinde yol kontrolü sırasında "dur" ihtarına uymayan ve uyuşturucu paketlerini araçtan dışarıya atarak kaçan şüpheliler, aracı Konakpınar köyü mevkisinde terk ederek izlerini kaybettirmek istedi. Ekipler, bölgede yürütülen arazi taraması sonucu şüphelileri yakaladı. Zanlıların yol kenarına attıkları paketleri kontrol eden ekipler, 8 parça halinde 4 kilogram kubar esrar ele geçirdi. "Uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçu kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Kurtalan’da jandarma ekiplerinden kaçmaya çalışan uyuşturucu tacirleri yakalandı.

Kurtalan’da jandarma ekiplerinin "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan ve bu sırada otomobilden uyuşturucu paketlerini dışarı atan 2 şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığının terör ve organize suç örgütlerinin finans kaynaklarının kurutulması ve uyuşturucu imal ve ticareti ile kullanımının önlenmesine yönelik çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliler R.K. ve A.B'nin Diyarbakır'dan Siirt'e uyuşturucu sevk edeceği bilgisi üzerine harekete geçti.

Fiziki takip sonucu Kurtalan ilçesinde yol kontrolü sırasında "dur" ihtarına uymayan ve uyuşturucu paketlerini araçtan dışarıya atarak kaçan şüpheliler, aracı Konakpınar köyü mevkisinde terk ederek izlerini kaybettirmek istedi.

Ekipler, bölgede yürütülen arazi taraması sonucu şüphelileri yakaladı.

Zanlıların yol kenarına attıkları paketleri kontrol eden ekipler, 8 parça halinde 4 kilogram kubar esrar ele geçirdi.

"Uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçu kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.